4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Alfa Romeo Giluietta

A Giulietta saját stílussal rendelkezik.


 


Egy olyan korban, amikor hihetetlenül könnyű elvegyülni a tömegben, ez a modell saját szabályokat állít fel. A kulcsszavak, melyek a modell stílusos megjelenését megkülönböztetik: mozgékonyság, jó arányok és megbízhatóságot sugárzó megjelenés.


Az Alfa Romeo Giulietta a sportosság és stílus tökéletes kombinációja, mely újrafogalmazza a Márka technológiai sztenderdjeit és érzelmi értékeit. Sportosság, mely tiszta dinamizmussá válik. Ötajtós gépkocsi, melynek oldalíve számos praktikus és stílusos részletet tartalmaz (mint pl. az aerodinamikai spoilert). Határozott és elegáns orr-rész, melyet tökéletesen díszítenek a nagyméretű LED nappali világítással ellátott fényszórók. LED-es hátsó lámpák hangsúlyozzák a hátsó ajtóba épített lámpatest megjelenését is. A személyiséggel teli megjelenés kiemeli a modell agilis természetét és belső tartalmát, különösen kupé-szerű oldalablakai támasztják alá ezt az érzést.


 


A Giulietta belső terében a fő koncepció a könnyedség elérése volt: feszes vonalak és oldalirányban terjeszkedő műszerfal segítik mindezt. Az utasfülke az olasz stílus legnagyszerűbb példája. Egyszínű utastér, kagylószerű ülések, stílusos világítás. Technológia és biztonság szériában


A dinamikus kontroll és biztonság megteremtése érdekében az Alfa Romeo Giulietta széria felszerelésként tartalmazza a csúcsminőségű elektronikai rendszereket. A korszerű McPherson első felfüggesztést és MULTILINK hátsó felfüggesztést úgy tervezték meg, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson nehéz vezetési helyzetekben is.


Ezenkívül a legjobb vezetési feltételek biztosítása érdekében a Giulietta Alfa DNA kapcsolóval szerelt, melynek segítségével háromféle üzemmód közül választhatunk: Dinamikus, Normál és Négyévszakos. Ezek a rendszerek mind garantálják az eredeti Alfa Romeo vezetési biztonságot, vonóerőt és teljesítményt.


 


A Giulietta felfüggesztési rendszere kettős tulajdonsággal bír: sportos és szórakoztató, ugyanakkor domináns és kényelmes. Alfa Romeo DNA A rendszer lehetővé teszi, hogy a gépkocsi személyiségét a vezető igényeihez és a különböző útviszonyokhoz igazítsuk. Amikor a kapcsoló DINAMIKUS állásban van, az autó teljesítménye pontosan olyan lesz, amilyet egy igazi sportos Alfa Romeo-tól elvárunk: a motorreakció azonnali, a leadott teljesítmény jelentős a túltöltés miatt, miközben az Elektronikus Q2 segít a tökéletesen biztonságos kanyarodásban.


NORMÁL üzemmódban a mindennapi vezetés is szórakoztatóbb, hiszen kényelmes, egyenletes haladást garantál. Az üzemanyag-fogyasztás ebben az állásban minimális.


NÉGYÉVSZAKOS üzemmódban a Giulietta felkészülten néz szembe a legnehezebb tapadási körülményekkel is, működésbe hozva aktív biztonsági rendszereit beleértve a VDC-t és az Elektronikus Q2 rendszert.A motorreakciós fokozatosabbá és irányítottabbá válik.


 


Az Alfa Romeo Giulietta-t úgy tervezték, hogy a vezető és utasai számára teljes biztonságot nyújtson. Ennek eléréséhez a Giulietta több mint 15.000 óra virtuális elemzésen, 100 törésteszten, 150 teszten a HyGe csúszdán és több mint 100 az alkatrészeket és alrendszereket érintő teszteken ment keresztül.


 


 


 


 


 


Euro NCAP 5-csillagos minősítés Az Alfa Romeo Giulietta elnyerte a rangos Euro NCAP 5 csillagos minősítést és ezzel a díjjal szegmense élére került biztonság tekintetében. A 87/100 átfogó pontszáma igazolja, hogy ez az autó kategóriája eddigi legbiztonságosabb modellje. Ez a kiemelkedő elismerés ismét igazolja az Alfa Romeo védelem és biztonság iránti teljes körű elkötelezettségét. Az eredményt még értékesebbé teszi a tény, hogy az EuroNCAP 2009 óta új minősítési eljárást vezetett be, amelyben négy területen egyszerre méri a teljesítményt. Ezek a területek a felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem, valamint a sérüléseket megelőző és enyhítő funkciók alkalmazása, mint pl. a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés, az ESP, vagy a sebesség-korlátozó funkció.


 


Az erő mely tiszteli a környezetet


Az Alfa Romeo nemcsak stílusában modern, de környezetbarát kialakításában is. Minden motorverzió (az 1750 TBi kivételével) Start&Stop funkcióval szerelt, mely leállítja, majd automatikusan újraindítja a motort a városi forgalomban való várakozáskor. A Váltásjelző javaslatot tesz a sebességváltásra a motor hatékonyságának optimalizálása és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében. A forradalmi MultiAir motor (1.4 TB MultiAir 170 Le) kimagasló teljesítményre képes, miközben 10%-al alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és üzemanyag-fogyasztást garantál a hagyományos motorokhoz képest.


 


 


 


 


Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!