4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo


 


A kompakt és dinamikus forma eléréséhez a gépkocsi méreteit a legnagyobb gondossággal határozták meg: a MiTo 4.06 m hosszú, 1.44 m magas és 1.72 m széles.


 


A MiTo az első modell, mely a 8C Competizione, az Alfa Romeo ikonja után készült, és amely stílus és technológia tekintetében néhány jellemzőt át is vett ikonisztikus elődjétől: az oldalablakok jellegzetes formáját, a három-részes "trilobo" motívumot, mely kiemeli a lökhárítókat, a fényszórók formáját és a LED hátsó lámpákat.


Egy megkülönböztető személyjegy is került a fényszórók és a hátsó lámpatesek köré: egy olyan keret, mely különböző anyagok és színek felhasználásának összességével készült, nagyon stílusos, magára vonzza a tekinteteket és tovább erősíti az autó stílusát és határozott vonalvezetését.


 


 


A gépkocsi belső kialakítása agresszív és igen merész.


A kiváló minőségű különleges műszerfal és ülések biztosítják, hogy az Alfa MiTo a legmodernebb olasz stílus kifejezője lehessen. Hívogató, ugyanakkor sportos, kiváló minőségű anyagok felhasználása és a részletekre való precíz odafigyelés jellemzi. A legmagasabb színvonalú műszerfal és kidolgozás, oldalirányból megtámasztott ülések és a MiTo utasterében máris átélhetjük a vezetés örömét. echnológia és biztonság szériában


 


 


 


 


Az új Alfa Romeo minden ízében hamisítatlan Alfa, melyet kompromisszumot nem ismerő vezérléssel és vezetési élménnyel bizonyít. Az Alfa Romeo gépkocsikra mindig jellemző volt a vezetési komfort és a dinamikus vezetési stílus: ezek a jellemzők ennél a modellnél is tagadhatatlanul jelen vannak. A dinamikus kontroll és biztonság megteremtése érdekében a MiTo alapfelszereltségként kínálja a legmodernebb elektronikus berendezéseket. Ezért a már jól bevált felfüggesztési rendszert alkalmazza - MacPherson kerékfelfüggesztést elöl és fél-független felfüggesztést torziós rúddal hátul.


 


Alfa Romeo DNA


 


A MiTo volt az első Alfa Romeo modell, melyet Alfa DNA rendszerrel szereltek fel. Ez egy olyan innovatív rendszer, mely a főbb vezetési paraméterekkel együtt dolgozik (motorreakció, stabilitásvezérlés és kormányrásegítés) és az autó személyiségét a vezető igényeihez és a különböző útviszonyokhoz igazítja. Az Alfa DNA rendszer hat a motorra, a fékekre, a kormányzásra, a felfüggesztésre és a váltóműre, oly módon, hogy három különböző jármű dinamikát tesz lehetővé, melyek a körülményektől, vagy a vezető szándékaitól függnek: szupersportos Dinamikus üzemmód, Normál, városi üzemmód és maximálisan biztonságos üzemmód alacsony tapadású útfelületen a Négyévszakos üzemmód.


 


A MiTo számára alapvető fontosságú a környezet tisztelete. Ezért a benzines és dízel motorok megfelelnek az Euro 5-ös normának, míg azok az autósok, akik elkötelezettjei a fenntartható fejlődésnek választhatják az LPG turbómotort.


 


A forradalmi MultiAir motor (1.4 TB MultiAir 170 Le) nagy teljesítményre képes, miközben 10%-al alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és üzemanyag-fogyasztást garantál a hagyományos motorokhoz képest. A MultiAir és dízel JTDM-2 motorok szintén Start&Stop funkcióval szereltek: a rendszer automatikusan leállítja, majd újraindítja a motort a városi forgalomban való várakozáskor. A Váltásjelző javaslatot tesz arra nézve mikor váltsunk sebességet, hogy optimalizáljuk a motor hatékonyságát és csökkentsük az üzemanyag-fogyasztást.


 


 


 


  


 


 


 

Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!