4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Fiat Professional Fiorino

 STÍLUS
Megújult külső a dinamizmus jegyében
Az új külsőt hozzáigazították a Fiat Professional család többi tagjához, mindezt úgy, hogy sikerült megőrizni a modell karakterét és dinamikus stílusát. Az új első lökhárító és hűtűrács ultra-csillogó ezüst festést kapott (ami már megfelel a 2018-ban érvénybe lépő törvényi szabályozásnak gyalogossal való ütközés során). Új 15”-os dísztárcsát és szintén 15”-os könnyűfém keréktárcsát kapott a jármű. Utóbbi polírozott, gyémánt vágású. 2 új karosszéria színnel is bővült az eddigi paletta. A magasan elhelyzett első fényszórók kiváló láthatóságot biztosítanak és védettebbek az ütközésekkel szemben.


 Funkcionalitás, kényelem és biztonság, hogy csak a vezetésre kelljen koncentrálni
Az új Fiorino belső kialakítása ezek jegyében újult meg. A teljesen újratervezett kormánykerékről opcionálisan vezérelhető a rádió. Bőr váltókar (csak a manuális változatokon) és bőr kormány is elérhető. A műszerfal új grafikával jelentkezik, és az állandó megvilágítása jobb láthatóságot biztosít. Az újra tervezett kesztyűtartóban elég hely van akár egy laptop számára is. A belső kárpit 2 új szövettel 3 színben lett elérhető. TEHERBÍRÁS


Kívül kompakt, belül tágasBőséges hely és sokoldalúság


Akár 2,8 m3 kihasználható raktérfogat


Külső méreteinek köszönhetően fürge és kiválóan manőverezhető • A Fiorino: 3,957 m hosszú, 1,716 m széles és 1,721 m magas.


Meglepően tágas raktér • 1,52 m hosszú – amely az utasülés lehajtásával akár 2,49 m-re is növelhető - 1,18 m magas, 1,47 m széles, a kerékdobok közötti távolság pedig 1,04 m;

 • Raktérfogat: 2,5 m3 - 2,8 m3 lehajtott utasüléssel;

 • Az első utasülés lehajtható  és a válaszfal elforgatható – Opcióként rendelhető


  • Lehajtott állapotban a háttámla praktikus kartámaszként használható

  • Az ülés egészen a raktér szintjéig lehajtható, így egyenletes rakodófelület hozható létre.
 


KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS


Egyszerű be- és kirakodás


A raktér egyszerűen és kényelmesen hozzáférhető: • Hátulról egy (40/60 arányban osztott) kétszárnyú ajtó biztosít hozzáférést, melynek szárnyai akár 180°-ban is kihajthatók, így a csomagtérnyílás szélessége az 1140 mm-t, magassága pedig akár az 1060 mm-t is eléri.

 • A széles tolóajtóknak köszönhetően könnyen hozzáfér a rakományához: az ajtók szélessége 644 mm, magassága 1041 mm.

 • Az oldalsó tolóajtó tökéletesen egybeolvad az oldalpanellel és a függőleges állású, külső kilincsnek köszönhetően bármelyik kézzel rendkívül könnyen nyitható.


A jármű raktérküszöb magassága kevesebb, mint 53 cm, így a ki- és berakodás randkívül kényelmes.


A modell 2 tolóajóval is rendelhető. Az SX verzión a jobb oldali tolóajtó a szériafelszereltség részét képzi.


 

 MENETTELJESÍTMÉNY


A nagyratörő kisméretű furgonEuro 6 motorok


Benzines, metán üzemű és dízelmotorok: minden szállítási igényt kielégítő, teljes paletta


Az új Fiorino széles motorpalettája – Euro 6 motorok LPEGR technologiával – lehetővé teszi, hogy minden professzionális igénynek megfeleljen és bármilyen használat mellett maximális teljesítményt nyújtson.


A MultiJet2 dízelmotor nagyobb teljesítményt és élvezetesebb vezetést garantál, csendes futás, alacsonyabb üzemeltetési költségek (fogyasztás és karbantartás) mellett: • 1.3 MultiJet2 80 LE 200 Nm

 • 1.3 MultiJet2 95 LE 200 Nm

 • 1.3 MultiJet2 80 LE 200 Nm EcoJet

 • 1.3 MultiJet2 95 LE 200 Nm EcoJet


 


A Fiorino motorpalletárjáról a dízelen felül elérhető két további Euro6-os erőforrás is. Egy benzines, és egy földgáz üzemű: • 1.4 Benzinmotor 77 LE 115 Nm

 • 1.4 Natural Power 70 LE 104 Nm kettős üzemanyag (benzin/metán)


 


 


 


1.4 8v Euro 6


Erős, megbízható, gazdaságos és könnyen karbantartható. Mindemellett csendes és környezetbarát, így ideális a kisebb szállításokra a történelmi városközpontokban.

 


Hengerűrtartalom: 1360 cm3
Max. teljesítmény: 73 LE/54 kW 5200 ford./percen
Max. nyomaték: 118 Nm 2600 ford./percen


 • A visszafolyó nélküli, elektronikusan vezért, fázishelyes, szekvenciális Multipoint befecskendezés hatékonyabb teljesítményt és kormányozhatóságot, valamint minimális szintű fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosít.


Végsebesség: 157 km/óra 
NEDC fogyasztás: 6,4 l/100 km 
CO2 kibocsátás: 148 g/km 

 

1.4 Fire Natural Power Euro 6


A metán és benzin üzemű kettős üzemanyagrendszer kiváló kezelhetőséget és kimagasló teljesítményt biztosít.

 


Hengerűrtartalom: 1368 cm3 
Max. teljesítmény: 70 LE / 51 kW 6000 ford./percen (metán üzem esetén)
Max. nyomaték: 104 Nm 3000 ford./percen (metán üzem esetén)


 • Fázishelyes, szekvenciális Multipoint befecskendezés változó szelepvezérléssel

 • Az első szerviz 30 000 km után esedékes.

 • 5-fokozatú manuális váltó

 • A két független üzemanyagrendszerrel felszerelt motor alapvetően metángázzal működik, majd a metángáz kifogyása után automatikusan benzines üzemre vált.

 • A jármű teljes hatótávolsága hozzávetőleg 960 km (melyből 300 km metángázzal tehető meg).

 • Metán tank kapacitása: 13,2 kg


Végsebesség: 149 km/óra 
NEDC fogyasztás: 6,8/4,4* l / 100 km 
CO2 kibocsátás: 158/119* g/km

 

* metán üzem esetén


 


 

1.3 MultiJet2 80 LE Euro 6


Ez a gazdaságos és kényelmes Euro 5+ besorolású motor egyaránt tökéletes városi használatra és az autópályákra: a teljesítmény és a komfort igazi ötvözete.

 


Hengerűrtartalom: 1248 cm3 
Max. teljesítmény: 80 LE
Max. nyomaték: 200 Nm 1500 ford./percen


 • A rendszer részét képzi a második generációs MultiJet befecskendezési rendszer, a DPF részecskeszűrő, valamint opcionálisan a Start&Stop rendszer, mely leállítja a motort, ha a jármű rövid ideig egyhelyben áll, majd a kuplung lenyomásakor automatikusan beindítja azt, így csökkentve a gépjármű fogyasztását.

 • Elektronikusan vezérelt Common Rail Multijet közvetlen befecskendezés, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

 • Rendelhető Comfort-Matic 5-fokozatú, robotizált váltóval is.

 • Szervizintervallum: 35 000 km


Végsebesség: 162 km/óra
NEDC fogyasztás: 4,4 l/100 km 
CO2 kibocsátás: 115 g/km


 

Comfort-Matic – automata robotizált sebességváltóA Comfort-Matic – automata robotizált sebességváltó – elérhető az új Fiorino 1.3 EcoJet 80 LE változatában, mely számos minőségi javulást eredményez, melyek garantálják a legjobb teljesítményt: az új komponensű felépítés követi a standard előírásokat a motor üzemi hőfokára. Az új elektromos motor nagyobb biztonságot és alacsonyabb zajszintet eredményez.


Három üzemmód állítható be: • Automatikus - normál vezetéshez

 • Automatikus/Gazdaságos - a fogyasztás csökkentéséhez

 • Manuális - szekvenciális működéshez


  


Fordulókör


Mindössze 9,95m átmérőjű fordulókörKiváló kezelhetőség és páratlan mozgásszabadság a 9,95 méter átmérőjű fordulókörnek köszönhetően


 


 
Traction Plus


Vezethetőség és biztonság nehéz terepen is


A Traction Plus egy vezetéstámogató rendszer, mely segít a sofőrnek a rossz tapadású talajon való induláskor: • a rendszer fékezi a rossz tapadású hajtott kereket és átirányítja a nyomatékot a jármű legjobb tapadású kerekére.

 • A Traction Plus rendszer egy a műszerfalon elhelyezett vezérlőgombbal aktiválható azokban az esetekben, amikor a jármű alacsony sebességgel (legfeljebb 30 km/órával) halad.

 • Efelett a sebesség felett az ESP funkció gondoskodik a jármű stabilitásáról és biztonságáról.


A Traction Plus rendszer kizárólag az Adventure verzió kiváltsága, melyet a nehéz terepen való munkára terveztek, így felszereltségének részét képzik: • a speciális 15"-os M+S gumiabroncsok,

 • a díszítő elem az első lökhárítón,

 • a szélesebb  oldalvédők,

 • az alsó motorvédő lemez

 • és a 15mm-rel magasabb felfüggesztés. 


 KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG


A nagylelkű és kis ráfordítást igénylő partnerEcoJet
Az új Fiorino dízel motorja bemutatkozik EcoJet változatban is, mely csökkenti a gépjármű üzemanyagfogyasztását és károsanyag-kibocsátási szintjét. Köszönhető mindez a Start&Stop rendszernek, az “intelligens” generátornak, és a változó térfogatáramú motorolaj-szivattyúnak. Mindezek lehetővé teszik , hogy az üzemanyag-fogyasztás vegyes használatban 3,8 l / 100 km a károsanyag-kibocsátás pedig 100 g / km CO2 (Comfort Matic használatával) legyen, ami akár 14%-os megtakarítást jelent.


 Natural PowerA Fiorino környezet iránti tisztelete a CNG motorban ölt testet: a benzines és metán üzemű üzemanyagrendszerével úgy tervezték, hogy minimalizálja a jármű fenntartási költségét és növelje produktivitását.

 

Az 1.4 Natural Power 70/77 Le benzin/metán kettős üzemanyag-rendszerű motor, 4,4 l-6,8 l / 100 km fogyasztást biztosít, továbbá:


 • a 77 literes metántanknak és 45 literes benzintanknak köszönhetően egyetlen tankolással 960 km megtételét teszik lehetővé. 

 • metán üzemű járművel olyan korlátozott forgalmú övezetekbe is behajthat, melyekben a hagyományos járműveknek a közlekedés nem megengedett (pl. csak környezetbarát járművek hajthatnak be)

 • mi több, a gáztartályt tartalmazó tároló felülete teljesen sík, a 4 rakományrögzítő kampóval ellátott fedele mögött pedig több eltérő méretű tárolórekesz található

 


 

MultiJet2A MultiJet 2 dízelmotor nagyobb teljesítményt és élvezetesebb vezetést garantál, csendes futás, alacsonyabb üzemeltetési költségek (fogyasztás és karbantartás) mellett.

 
 

Speciálisan flották számára kifejlesztett sebességhatároló


A sebességhatároló lehetővé teszi a Fiorino maximális sebességének korlátozását. A rendszer négy különböző beállítás kiválasztását teszi lehetővé és segít a felelősségteljes vezetésben, valamint csökkenti a fogyasztást és fokozza a biztonságot. A rendszer csak dízelmotorokhoz rendelhető.

 

Szervizintervallum 

A hosszabb szervizintervallumoknak köszönhetően most még produktívabb lehet a munkában: a MultiJet dízelmotorokkal felszerelt modellek esetében a kötelező szerviz csupán 35 000 kilométerenként esedékes, igy időt és pénzt spórolhat meg.


 KOMFORT


Funkcionalitás, kényelem és biztonság, hogy csak a vezetésre kelljen koncentrálniaVezetőülés


Ergonomikus, pihentető vezetés • Az állítható kormánykerék és állítható, komfortos ülések gondoskodnak arról, hogy optimális üléshelyzetben és maximális kényelemben vezethesse a járművet.

 • A vezetőülés előre- és hátratolható, valamint háttámlája, fejtámlája és magassága állítható. (Verziótól függően széria vagy opció.)  A deréktámasz és kartámasz opcióként rendelhető.

 • A sebességváltó kar a középkonzolon lett elhelyezve,

 • A műszerfal kialakítása rendkívül ergonomikus, így a műszerek és kijelzők adatai egyetlen pillantással leolvashatók, a vezérlőszervek pedig csupán karnyújtásnyira vannak. A Blue&Me TomTom navigáció igény esetén rendelhető.

Praktikus belső kialakítás


Bőséges hely, hogy munkaterét igényeinek megfelelően rendezhesse be • Akár 12 tárolórekesz, valamint egy tágas kesztyűtartó (széria az SX verzióknál), melyben személyes tárgyak, dokumentumok vagy akár egy laptop is tárolható

 • Középső konzol pohártartóval és 12 V-os aljzattalFUNKCIONALITÁS


Praktikus megoldások, hogy még hatékonyabb Furgon legyen!VálaszfalAz utastér és raktér elválasztására többféle válaszfallal szerelheti fel járművét . • Rögzített válaszfalak: lemezelt (széria), üvegezett – középen elhelyezett ablakkal - változatok;  az utóbbi  típus lehetővé teszi a rakomány stabilitásának egyszerűbb ellenőrzését.

 • Osztott, nyitható válaszfal: ez a típus két részre oszlik, a vezető mögötti rész rögzített, míg a jobb első utasülés mögötti rész kihajtható. Amikor az utasülés teljesen lehajtott állapotban van, a válaszfal jobb oldali része elfordítható, hogy oldalról védje a vezetőt. Ennek előnyei:


  • körülbelül 1 m-rel hosszabb teljes raktérhossz (maximális hossz összesen kb. 2.5 m)

  • 0,3 m3 -rel, 2,8 m3 -re megnöveli a raktérfogatot. 


 Nagyobb teherbírásA dízelmotorral felszerelt változatok teherbírása alap esetben 610 kg, de opcionálisan a 660 kg-ot is elérheti.

 

A raktér több különálló nyíláson keresztül is hozzáférhető. (Változattól függően széria vagy opció.)


Mivel az első és hátsó ajtók zára egymástól független, a rakteret akkor is használhatja, ha a vezetőfülke zárva van. Így nagyobb biztonságban végezheti a be- és kirakodási műveleteket. (Széria bizonyos változatok esetében).

 

Elemlámpaként kiemelhető raktérvilágítás (opció)       
A raktér oldalfalán elhelyezett  lámpa:


 • a foglalatba helyezve hagyományos plafonvilágításként működik,

 • leszerelve azonban praktikus zseblámpaként használható.

 • Opcióként rendelhető.


Szintén külön rendelhető egy a raktérben elhelyezett, rendkívül praktikus 12 V-os aljzat. (opció)      


 BIZTONSÁG


Teljes védelem Önnek és rakományánakUtastér


Teljes nyugalom utazás közben • A merev szerkezetű utasteret az első és hátsó gyűrődési zónák védik, melyek ütközés esetén elnyelik a kabinra ható erőket.

 • A jármű oldalán elhelyezett védőcsíkok könnyen cserélhetők, így (baleset esetén) minimalizálható a javítási költség, míg a nagyméretű, éles szélektől mentes lökhárítók maximális védelmet biztosítanak.

Légzsákok és biztonsági övek


Biztosítják a sofőr és az utas védelmét • Hárompontos biztonsági övek előfeszítővel és erőhatárolóval

 • 4 légzsák: vezetőoldali (széria), utasoldali és oldallégzsákok (opció) 


Fékrendszer


Optimális hatékonyság, megbízhatóság és időtálló kivitel


A fékrendszer elemei:   • elöl tárcsafékek, hátul dobfékek

   • EBD (elektronikus fékerő elosztó) funkcióval kiegészített ABS, amely gondoskodik a fékerő megfelelő elosztásáról az első és hátsó kerekek között, valamint megakadályozza a kerekek blokkolását.ESP (széria)


Elektronikus menetstabilizátor • A rendszer megcsúszás esetén korrigálja a jármű haladási irányát és helyreállítja stabilitását.

 • Ezenkívül a Hill-Holder funkció hasznos segítséget nyújt az emelkedőkön való elindulás során. 

 

 

Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!