4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Fiat 500

FIAT 500 AnniversarioFIAT 500 AnniversarioÉlvezze a ’60-as évek hangulatát a legendás Fiat 500 hatvanadik születésnapja alkalmából készült különleges kiadású modellben!
Születésnapi akciós ár: Hatchback kivitelben 3.560.560 Ft-tól, Cabrio kivitelben 4.260.560 Ft-tól.
 

DESIGNA MÍTOSZOK LÉTREJÖNNEK. És változnak. Az eredeti 500-as modellhez képest merészség és csábítás társul divatos és mai megjelenése mellé.

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE


Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és aháromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.  A LEDtechnológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.
ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS


Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatásúváltozatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett. Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó. 


AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK


Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárítókrómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát.Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.
500 GYŰJTEMÉNYSenki nem volt még ilyen trendi. Az 500-as bemutatja új ruhatárát: 6 különböző minta áll rendelkezésre, hogy eleganciával, vidámsággal és humorral öltöztesse fel modelljét. Semmit nem bízunk a véletlenre: minden grafikai minta kombinálható az egyedi karosszéria színekkel és több típusban is rendelhető- KICSI (oldalra) vagyKÖZEPES (az övvonaltól fölfele, beleértve a tetőt, a motorháztetőt, a külső tükröket, az övvonalat, a csomagtartót és az ajtó paneleket).


LORD - KÖZEPES


Az angol elegancia örök sármja. Kicsit viccesen.
NAVY - KÖZEPES


A nyár szépségei tengerész stílusban.


COMICS - KÖZEPES


(piros/fekete vagy sárga/fekete) Színpompás és szórakoztató: Az 500-as olyan tőle, mint egy vicces rajzfilm figura.

CAMOUFLAGE – KÖZEPES


Határozott választás, mely még divatosabbá varázsolja az 500-ast.
 

EGYEDI ÉS GYÖNYÖRŰ KIALAKÍTÁS. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.A merész külső teljesen megújult belső teret takar, mely vonzóbb, elegánsabb és kifinomultabb, mint valaha.  Az új 500 ismét számtalan meglepetést tartogat.
 

 

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG


A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot.  A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.


Ám az új 500 nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó tálca pedig nagyobb, mint eddig volt.
 
MOST MINDENT ELLENŐRZÉSE ALATT TARTHAT


Az új, különleges kialakítású kormánykereketkrómozott elemek díszítik.


Az innovatív, 7"-os, digitális TFT kijelző lehetővé teszi, hogy a vezetés során szükséges összes információt figyelemmel kísérje, beleértve a kilométeróra adatait, a fordulatszámmérőt, a hőmérsékletet, a sebességváltásra figyelmeztető felváltás jelző rendszert, afedélzeti számítógépet, mellyel megjelenítheti az aktuális fogyasztást és a gépjármű aktuális hatótávolságát.

 

A DIVAT IHLETTE GÉPJÁRMŰ


Stílus, stílus, stílus és még több stílus.  Az új 500-as belső terének anyagai és szövetei egyenesen a legdivatosabb kifutókról érkeztek.   Ez az élettel teli Prince of Wales kárpit gazdag színvilágú díszítőelemeivel, elegáns burgundi bőr borításával – melyet kék betétek tesznek változatossá – és klasszikus kialakításával a 60-as éveket idézi.
 
LEGYEN MINDEN ÚTJA KÉNYELMES


Hogy a komfort iráni elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek. 

MOTOROK ÉS TECHNOLÓGIA

 
1.2 69 LE BENZIN


A legendás FIRE motorgeneráció naprakésszé tett tagja, mely hosszú időn át lesz megbízható társa a mindennapi városi közlekedésben, de akkor sem jön zavarba ha alkalmankénti hosszabb útra indul. • HENGERŰRTARTALOM (cm³): 1.242

 • KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS: EURO 6

 • MAX TELJESÍTMÉNY- KW (LE) /FORD/PERCEN.: 51 (69) @ 5.500

 • MAX NYOMATÉK (KGM) /FORD/PERCEN.: 102 (10.4) @ 3.000

 • VÉGSEBESSÉG (KM/H): 160

 • GYORSULÁS (MP) - 0/100 KM/H

 • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS (L/100 Km) városi használatban: 6.2 VÁROSON KÍVÜLI HASZNÁLATBAN: 4,2 VEGYES HASZNÁLATBAN: 4.9

 • CO2 KIBOCSÁTÁS (G/KM): 115
0.9 TWINAIR TURBO 85 LE BENZIN


Ez a forradalmi és több díjjal is kitüntetett (Az év motorja 2013), kéthengeres Fiat motor a kompakt kivitelével valódi remekmű: kisebb a mérete és alacsonyabb a fogyasztása, ugyanakkor nagyobb teljesítményt és rendkívül élvezetes vezetést élményt biztosít. • HENGERŰRTARTALOM (cm³): 875

 • KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS: EURO 6

 • MAX TELJESÍTMÉNY- KW (LE) /FORD/PERCEN.: 62,5 (85) @ 5.500

 • MAX NYOMATÉK (KGM) /FORD/PERCEN.: 145 (14.8) @ 1.900

 • VÉGSEBESSÉG (KM/H): 173

 • GYORSULÁS (MP) - 0/100 KM/H: 11,0

 • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS (L/100 Km) VÁROSI HASZNÁLATBAN: 4.6 VÁROSON KÍVÜLI HASZNÁLATBAN: 3,4 VEGYES HASZNÁLATBAN: 3.8

 • CO2 KIBOCSÁTÁS (G/KM): 90
1.3 MULTIJET 95 LE DÍZEL


Teljesítmény és gazdaságosság mesteri ötvözete ez a kis dízelmotor, mely a Fiat elismert dízelhagyományainak újabb gyöngyszeme. Kimagasló nyomatékot kombinál rendkívül alacsony fogyasztással és CO2 kibocsátással. • HENGERŰRTARTALOM (cm³): 1.248

 • KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS: EURO 6

 • MAX TELJESÍTMÉNY- KW (LE) /FORD/PERCEN.: 70 (95) @ 4.000

 • MAX NYOMATÉK (KGM) /FORD/PERCEN.: 200 (20.4) @ 1.500

 • VÉGSEBESSÉG (KM/H): 180

 • GYORSULÁS (MP) - 0/100 KM/H: 10,7

 • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS (L/100 Km) VÁROSI HASZNÁLATBAN: 4.1 VÁROSON KÍVÜLI HASZNÁLATBAN: 3,0 VEGYES HASZNÁLATBAN: 3.4

 • CO2 KIBOCSÁTÁS (G/KM): 89
 

TECHNOLÓGIA

 

SZERETI A TÁRSASÁGOT. DE MINDIG SAJÁT UTAKON JÁR.


Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos.  Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és információs és szórakoztató rendszerekkel - kormánykeréken elhelyezett vezérlőszervekkel, Bluetooth® kihangosító és hangátviteli funkcióval,eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVErendszerekkel, és nem utolsó sorban aUconnectTM online információs rendszerrel.
 

UCONNECT (TM)A Uconnect™ egy információs és szórakoztató rendszer, mely 5"-os, illetve 6,5"-os érintőképernyőjén lehetővé teszi a gépjármű összes multimédiás rendszerének kezelését: a rendszerről vezérelhető az analóg és digitális (DAB) rádió, valamint USB/AUX-IN bemenetein keresztül további eszközök (médialejátszók, iPod, iPhone, okostelefonok) csatlakoztatását is támogatja.


Emellett a Uconnect Radio Nav 5’’ rendszer TomTom 2.5D navigációja progresszív útvonalkijelzést biztosít, "Egyszeri Hangutasításos Úti Cél Bevitel" funkciója pedig lehetővé teszi, hogy a címeket egyetlen hangparanccsal adja meg.


Az okostelefonok integrálásával az új Uconnect ™ LIVE rendszer lehetővé teszi, hogy a fedélzeti rendszeren keresztül használja alkalmazásait, így folyamatosan kapcsolatban lehet barátaival a Twitteren; 35 millió zeneszám közül válogathat a Deezeren és több, mint százezer rádióállomásból a Tune-In alkalmazásban; valós időben kaphat friss híreket a Reuters-től és a TomTom LIVE szolgáltatásainak köszönhetően még a forgalomról, a sebességmérő kamerák helyéről és az időjárásról is tájékozódhat.


És ez nem minden: eco:Drive rendszerünkre támaszkodva tökéletesítheti vezetési stílusát és csökkentheti üzemanyag-fogyasztását, valamint valós időben ellenőrizhati gépjárműve CO2 kibocsátását.


my:Car: rendszer  gondoskodik róla, hogy soha ne érjék meglepetések: emlékezteti hol parkolt le gépjárművével, tájékoztatja az üzemanyagszintről, illetve felhívja figyelmét az esetlegesen észlelt rendellenességekre.
 

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁGAz új 500-as fedélzetén az (1.2-es motorokhoz tartozó) erősített fékrendszeren túl a legjobb utasvédelmi berendezések gondoskodnak biztonságáról: 7 légzsákABS + EBD így nem veszti el az uralmat a gépkocsi felett hirtelen megállásnál, ESC + Dombsegéd, hogy megtartsa az irányt vészhelyzetben is és, hogy az emelkedőn való elindulás könnyebb legyen, HBA , hogy a hirtelen fékezés még hatékonyabb legyen,Automatikus vészvillogó, mely azonnal bekapcsol vészfékezés esetén.


És mindezek mellet az elliptikus kialakítású fényszórók és nappali menetfények a LED technológiának köszönhetően mindig maximális láthatóságot biztosítanak.
 
500 POP

 

POP - A VÁLASZTÉK LEGPRAKTIKUSABB TAGJA


Az új 500-as pop verziója lezser stílussal rendelkezik, könnyedén mozog a számtalan napi teendő között.
 
FELSZERELTSÉG • Nappali világítás

 • 14"-os keréktárcsák dísztárcsával

 • Krómozott külső ajtókilincsek

 • Állítható magasságú kormánykerék

 • Bluetooth rádió 6 hangszóróval, AUX-IN és USB csatlakozókkal

 • Vezérlőszervek a kormánykeréken

 • Kézzel állítható külső tükrök fekete tükörházborítással

 • Elektromos ablakemelők

 • 7 légzsák

 • Központi zár távirányítással

 

500 LOUNGE

 

LOUNGE - ELSŐ PILLANTÁSRA ELEGÁNS ÉS SIKKES


Az új 500 Lounge olyan mint egy klasszikus öltöny, modern szabással újratervezve, mely finom részleteivel hívja fel magára a figyelmet.
 
FELSZERELTSÉG • Manuális légkondicionáló berendezés pollenszűrővel

 • Rádió CD/MP3 lejátszóval

 • Fix napfénytető árnyékolóval

 • Blue&Me™ telefonkihangosító rendszer Bluetooth ® technológiával, hangfelismerő funkcióval, kezelőszervekkel a kormánykeréken és digitális audió file lejátszási lehetőséggel az USB csatlakozón keresztül

 • Bőrkormány a rádió kezelőszerveivel a kormánykeréken

 • Elektromosan állítható külső tükrök a karosszéria színéhez illő fényezéssel

 • Páramentesítő funkcióval és külső hőmérséklet érzékelővel

 

FELSZERELTSÉG • Króm csomag

 • 15”-os könnyűfém keréktárcsák

 • Krómozott kipufogó végek

 • Állítható magasságú kormánykerék

 • Dualdrive™ elektromos szervokormány

 • Elektromos ablakemelők és központi zár

 • Távirányító a központi zárhoz személyre szabható kulcs borítással

 • Állítható magasságú vezetőülés

 • 50/50 arányban osztott hátsó ülések fejtámlával és állítható háttámlával

 • Tároló zseb az utasülés háttámlájának hátsó részén
 

AZ ÚJ 500-AS MOST MÉG EGYEDIBBAz új csomagoknak köszönhetően 500-asának minden részletét személyre szabhatja A Mopar® speciális csomagjai számtalan lehetőséget kínálnak.
 
CITY CSOMAG • Tolatóradar

 • Automata légkondicionáló berendezés

 • Elektrokromatikus külső visszapillantó tükrök


 


STÍLUS CSOMAG • Ködlámpák

 • 16”-os könnyűfém keréktárcsák

 • Oldalsó védőcsíkok
 
CULT CSOMAG • Bőrülések

 • 7”-os TFT kijelző

 • Fényes fekete tető


 

3 SPORT CSOMAGPIROS - FEKETE - FEHÉR • Oldalsó matricák

 • Visszapillantó tükrök borítása

 • Kulcsborítás
 Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!