4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Fiat Punto

 


 AKCIÓS AJÁNLAT!!


 

 

PUNTO EASY
 
Punto 1.4 77LE motorral Easy felszereltséggel már 3.100.000 Ft-tól.


• 5”-os érintőképernyős rádió + MP3 lejátszó, 
• Rádió távvezérlők a kormánykeréken
• Tempomat
• Pótkerék
• Fűthető külső visszapillantók a karosszéria színében
• Fényezett kilincsek
* Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletek az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.


 

 


KÜLSŐA Punto 2013-nál a belső és külső új értelmet nyer. A modellt úgy tervezték, hogy minél jobban megfeleljen a vezető igényeinek. A Punto 2013 a legmodernebb és legegyszerűbben kezelhető technológiát kínálja és minden körülmények között maximális biztonságot, alacsony üzemanyag-fogyasztást és a környezet kímélését garantálja.


Az agilis, dinamikus Punto 2013 az eleganciát és sportos jelleget a személyiségét kiemelő részletekkel kombinálja. Az orr-részen még figyelemfelkeltőbbek a nappali fénnyel ellátott fényszórók a legömbölyített ködlámpákkal, vagy a módosított lökhárító a személygépkocsi még nagyobb védelméért. Az autó hátulján a lámpák magasan vannak elhelyezve,amelyeknek köszönhetően az autó jobban látható, szélesebbnek és erőteljesebbnek tűnik.


Lenyűgöző Fiat Punto design!


BELSŐ


A szépség és kényelem vezette a belső design alkotóinak kezét. Ez az új Punto 2013 belső terére elfogadott legfőbb alapelv, mely garantálja az élményteli utazást. Új és vonzó felszereltségekből választhat.


FELSZERELTSÉG


Könnyen használható. Ez az Easy verzió: vonzó és a praktikusságot kedvelőknek is megfelel.  Az alapfelszereltség többek között tartalmazza a klímaberendezést, az elektromos első ablakokat, ABS-t, BAS-t és a Dualdrive szervokormányt. Egy gépkocsi, amely tudja, hogyan váljon minden nap hasznossá.


EASY • Távirányítós központi zár

 • Elektromos első ablakemelők

 • ABS és BAS fékasszisztens

 • Állítható magasságú vezetőülés

 • Manuális klíma pollenszűrővel

 • Fűtött hátsó ablak és hátsó ablaktörlő

 • Rádióelőkészítés (antenna + 6 hangszóró)

 • Dualdrive™ szervokormány

 • Elektromos külső tükrök

 • Zárható tanksapka

 • Fedélzeti számítógép

 • Kit Fix & Go – gumiabroncs javítókészlet

 • Comfort műszerfal

 • Vezető- és utasoldali légzsák

 • Fényezett kilincsek

 • Fényezett külső visszapillantó tükrök

LOUNGEA Lounge verzió sportosan elegáns. Az alapfelszerelés a legigényesebb vezetők igényeinek is megfelelően lett kiválasztva. A stílus és technológia tökéletes kombinációja a legjobbat nyújtják Önnek!


LOUNGE (EASY-N FELÜL) • Fűthető külső tükrök hőmérővel

 • Első ködlámpák kanyarkövető funkcióval

 • 15“-os könnyűfém keréktárcsák

 • Bluetooth telefonkihangosító

 • USB és AUX csatlakozó • Rádió-CD Mp3 lejátszóval

 • Rádió és telefon kezelőszervek a kormányon

 • 40/60 arányban osztott hátsó ülés

 • Bőr kormánykerék és váltógomb

 • Függönylégzsákok

 • Ambient belső világítás


 

BLUE&ME


Könnyebb és biztonságosabb kommunikáció a gépkocsiban


A Blue&Me™ biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosít a Fiat és a Microsoft együttműködésének eredményeként.


A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyen kezelheti, anélkül, hogy a kormánykerékről levenné a kezét. A Blue&Me™ segítségével könnyen fogadhat hívásokat, kezdeményezhet telefonkönyvéből hívásokat, meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket és természetesen az USB vagy AUX bemenetekből MP3 formátumban zenét is hallgathat.


A Blue&Me™ a Bluetooth technológiával felszerelt modern telefonok többségével kompatibilis.


TELEFONKIHANGOSÍTÓ RENDSZER


A kihangosító rendszer a Blue&Me™ része, amely speciális technológiát használ hangjának felismeréséhez hosszadalmas beállítások nélkül.


A  telefon Blue&Me™ rendszerrel való párosítását követően  hangutasítások segítségével azonnal fogadhatóak a telefonhívások és hívhatóak a telefonkönyvben található névjegyek. A Blue&Me™ -nek köszönhetően tökéletesen uralja a telefonját, anélkül, hogy kezét levenné a kormányról, mivel a műveletek többsége hangutasítások segítségével elérhető .


A Blue&Me™ -vel akár 5 különböző telefon párosítható,  tehát a vezetőváltás már nem jelent tovább probélmát a gépkocsiban. Több telefon egyidejű meglétének esetén a gépkocsiban az utoljára csatlakoztatott kerül kiválasztásra.


SMS ÜZENETEK OLVASÁSA


A Blue&Me™ beállítható úgy, hogy az SMS üzenet beérkezése után azt felolvastathatja.  A rendszer a rövidítések és hangulatjelek értelmezésére is képes. Ennek öszönhetően amíg ön vezeti az autóját, az SMS üzenetek fogadása teljesen biztonságos (kiejtés az angol nyelvtannak megfelelően).


ZENE ÉS  A BLUE&ME™


A Blue&Me™ -nek köszönhetően MP3, WMA és WAV formátumokban hallgathat zenét. Elég a zenefájlokat tartalmazó USB-t a középkonzolon  található az aljzatba csatlakoztatni. A rendszer azonban nemcsak az USB-re korlátozott, az USB-t támogató bármilyen berendezés csatlakoztatható, pl MP3 lejátszó, újabb mobiltelefon-típusok, vagy akár az iPod is.


Amint a berendezést az USB-portba csatlakoztatja, a rádió kijelzőjén megjelenik a MEDIA PLAYER felirat és ön mindig látja, éppen mit hallgat.


A hang vagy manuális irányítás segítségével a kormányon kikeresheti és lejátszhatja a keresett számot, mindezt egyszerűen a műszerfal kijelzőjén megjelenő különböző menüpontok és mappák átböngészésével. Így mindig a kedvenc zenéjét hallgatja.UTAZÁS ÉS TÉR


A Punto 2013 modell fejlesztésénél alkalmazott innovatív műszaki megoldások hozzájárultak a modell maximális kényelmének biztosításához. Ez a gyakorlatban alacsonyabb zajszintet, kevesebb rezgést, jobb úttartást, könnyű irányíthatóságot, hatékonyabb klimatizálást és térkihasználást jelent.


A  tömítésekhez használt zajtompító poliuretán hab és a legújabb technológiák alkalmazása a kabinzajszigetelést jelentősen javította. A gépjármű teljes zajkibocsátás a legújabb normáknak megfelelő szívó és kipufogó rendszer konstrukciónak köszönhetően csökkent.
Az új kerékfelfüggesztés csökkenti az egyenetlen útfelszínnel kapcsolatos rezgéskat.


A Punto 2013 modellnél nagyon könnyen beállítható a gépkocsi ideális beltéri hőmérséklete, mégpedig a kabinban elhelyezett 11 légbefúvónak, és a klímarendszernek köszönhetően, amely ideális körülményeket biztosít az utazáshoz. A kényelmes utazás a rendelkezésére álló - a Punto 2013 által tényleg nagyvonalúan -  biztosított tértől is függ.


BIZTONSÁG


Ami a biztonságot illeti, a Punto 2013-mal  kategóriájában semmi sem veheti fel a versenyt.
7 légzsáknak köszönhetően, amely közé  beletartozik a térdlégzsák isa a vezető oldalán (felárért beszerezhető), a Punto 2013  közlekedési baleset esetén maximális védelmet nyújt.


A Punto 2013-t egyidejűleg az emelkedőn elindulását megkönnyítő visszagurulásgátló funkcióval is elláttuk. Az első ködfényszórók kanyarkövető funkcióval rendelkeznek, tehát bizonyos kanyarodási szögnél automatikusan bekapcsolnak a tompított fényekkel együtt és bevilágítják a kanyart.


E  vonzó innovációkhoz még hozzátartoznak a Fiat által tesztelt és bevált ABS, BAS, EBD ésESP rendszerek is. Nem hiányoznak az első ülésen  az erőfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek  hátul pedig az Isofix rögzítési pontok.


A Punto 2013 megérdemelten érte el az  Euro NCAP 5 csillagát, azaz az utasok biztonságáért és védelméért kiosztható legmagasabb fokozatot.
KÖRNYEZET


A környezetvédelem a Fiatnak nagyon fontos. A Punto 2013 modellek 75 LE fölötti motorjai ezért rendelkeznek a Start&Stop rendszerrel,amely közlekedési dugó esetén automatikusan leállítja a motort.


A személyi környezetvédelmi edzőjét mindig kéznél tudhatja. Az eco:Drive forradalmian új rendszer megmondja, hogy aktuális vezetési stílusa hogyan befolyásolja a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, és hasznost tanácsod ad a takarékosabb vezetés érdekében. Ezzel csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás, a CO2 kibocsátás  pedig  akár a 15%-al.


 A DPF (Diesel Particulate Filter) szilárd részecske szűrő lehetővé teszi a benzinmotorok számára alacsonyabb szilárd részecske termelés elérését, ezáltal teljesítva az Euro 5+ szigorú kibocsátási szabványát. A dízelmotorok kipufogó-gázaiban aránylag magasabb mikrorészecske tartalommal rendelkeznek, amely a klasszikus katalizátorral nem bontható le, ezért fejlesztették ki a szilárd részecskeszűrőt, amely képes ezek akár 95%-át is megszűrni. 


 


 


 Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!