4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Fiat Qubo
 KÜLSŐA Fiat Qubo  előről nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.


A külső méretei – 3,959 m a hosszúsága, 1, 735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb. Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak a városi és távolsági közlekedésben.


A két első oldalajtó nagys üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak. A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését. A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, „kazettás” megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett így jól védett, stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók. Koncentrált figyelem a részletekre és aerodinamikára, ez a Qubo design kihívása.

BELSŐ
A Qubo rengeteg helyet, maximális kényelmet biztosít, amelyben boldognak és gondtalannak érezheti magát.


Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer – a sebességváltó kart is beleértve – könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására.


A Qubo együtt örül önnel az életnek, akárhová is szállítsa önt – távoli helyekre vagy csak a sarkon túlra. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, előrehajtható hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével. Ha ez sem elég, praktikus megoldások közül választhat, mint például a szörf, kerékpártartók, amelyekkel hobbijainak hódolhat.
 


ACTIVEPLUSTREKKING

  


 

 
ACTIVE • ABS + EBD-vel

 • Szervokormány

 • BAS (Brake Assistant System) vészfékrásegítő

 • Kétoldali tolóajtó

 • Rádióelőkészítés (kábelek + antenna)

 • Színezett üvegek

 • Felfelé nyíló hátsó ajtó ablaktörlővel

 • 5 fejtámasz

 • Vezető és utas légzsák

 • ISOFIX csatlakozók

 • Távirányítós központi zár

 • Magasságban és mélységben állítható kormány

 • Elektromos első ablakok

 • Csomagtér roló

 • Oldallégzsákok elöl

 • Zárható kesztyűtartó

 

PLUS


(Active felszereltségen felül) • Manuális klíma pollenszűrővel

 • Fényezett, elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükrök

 • Első ködlámpák

 • Könyöktámasz elöl

 • Csúsztatható, 40/60 arányban osztott hátsó üléssor

 • Kormányról vezérelhető rádió

 • Állítható vezetőülés  deréktámasszal

 • Állítható magasságú vezetőülés

 • Rádió-CD Mp3 lejátszóval

 • Fényezett külső visszapillantó tükrök
 
TREKKING


(Dynamic felszereltségen felül) • Sötétített hátsó ablakok

 • Könnyűfém kerekek

 • Tetőlécek

 • Trekking dekorelemek

 • Traction+ elektronikus differenciálzár

  


 

MOTOROK

 
1,4 8V 77 LE


(1.368 cm³, 77 LE, 155 km/h)


Az 1,4 8v 77 LE motort az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására hegyezték ki:  a 77 lóerős (54 kW) teljesítménnyel 6.000 fordulatszám/percnél, és 115 Nm forgatónyomatékkal 3.250 fordulatszám/percnél. Az autót 5 fokozatú sebességváltóval látták el. Ez a motor erős, gyorsan reagál és üzemanyag-takarékos: kombinált ciklusban a fogyasztása 6,9 l/100 km..
 
1,4 8V 77 LE CNG


(1368 cm³, 77 LE, 155 km/h)


Az 1,4 Natural Power 77 LE motort a környezet maximális védelmére fejlesztették ki: 77 lóerős (57 kW) teljesítménnyel 6000 fordulaszám/percnél, 115 Nm forgónyomatékkal 3250 fordulatszám/percnél. Ez a motor környezetbatár: kombinált ciklusban  6.5 l (4,2 kg földgáz) /100 km a fogyasztása és földgázzal hajtva mindössze 114 g/km a CO2 kibocsátása. 
 
1,3 MULTIJET 16V 75 LE


(1248 cm³, 75 LE, 155 km/h)


Aki az 1,3 Multijet 16v Fiat Qubot választja, az a Fiat által kifejleszetett Common Rail közvetlen befecskendezéses dízelmotorok második generációjának legkisebb és legfejlettebb tagjával rendelkező autó tulajdonosává válik.


5 vagy 6 fokozatú sebességváltóval 75 lóerővel (55 kW teljesítmény 4000 fordulatszám/percnél), 19,4 kgm forgónyomatékkal (190 Nm při 1750 ot./min.) rendelkezik, kiváló teljesítényt és alacsony fogyasztást biztosít. Maximális sebessége 155 km/h, fogyasztása kombinált ciklusban 4,4 l/100 km, egy teli tank kb. 1000 km megtételét teszi lehetővé 45 literes tartállyal.
 
1,3 MULTIJET 16V 95 LE


(1248 cm³, 95 LE, 170 km/h)


A második generációs közvetlen befecskendezéses dízelmotorok legkisebb és legfejlettebb tagja már 95 lóerős teljesítménnyel is elérhető, ezért még fürgébb és szórakoztatóbb. Alacsony fogyasztást (mindösze 4,3 l/100 km),  kiváló teljesítményt; 200 Nm (1500-as fordulatszámnál) nyomatékot garantál és környezetbarát (CO2kibocsátása minsössze 113 g/km).
 

TECHNOLÓGIA

 

BLUE&ME


A Blue&Me™ rendszer megkkönnyíti az életet a Fiat Qubo fedélzetén, melynek segítségével telefonálhat, meghallgathatja beérkező üzeneteit, csatlakoztathatja média lejátszóját és utazás közben zenét hallgathat, anélkül, hogy szemét le kellene vennie az útról.
 
TRACTION+


A kivételesen sokoldalú Qubo elérhető Trekking változatban is. A speciális lökhárítóval rendelkező és 10 mm-el megemelt hasmagasságú Qubo Trekking-et azoknak szántuk, akik imádják a természetet. A Qubo Trekking  rossz útviszonyok közti továbbhaladását ugyanis a Traction+ rendszer segíti, amely az önzáró  differenciálmű funkcióját tölti be úgy, hogy a rosszabb tapadású kereket lefékezi, lehetővé téve így  a hajtóerő átirányítását a másik, jobban tapadó kerékre.


KÉNYELEM
A Fiat Qubo-t könnyű vezetni. Valamennyi kezelőszerv kéznél van, a műszerezettség optimális. Az utazás örömét kétféle váltó biztosítja: a manuális öt fokozatú és a Dualogic™ automata hat fokozatú sebességváltók. Az életet az utastérben a számtalan rakodási lehetőség is megkönnyíti, mint például az utas felöli kesztyűtartó a műszerfalon, amely ideálisan van kialakítva laptop elhelyezéséhez, vagy a kétoldali tolóajtók.


A magas üléspozíció és a nagy üvegfelületek bizitosítják a belső tér optimális fényviszonyait és a kilátást.KényelemBIZTONSÁGA Fiat Qubo felépítése és felszerelése a maximális biztonságot szolgálja.
Az autó orrát körbeölelő masszív első lökhárító a legsérülékenyebb alkatrészeknek  - a fényszóróknak, motorháztetőnek és a hűtőrácsnak is – kiváló védelmet biztosít, különösen alacsony sebesség melletti ütközésnél.
A vezetőkabin nem deformálódik, elöl és hátul egyaránt programozott gyűrődési zónák védik, így az ütközés ereje tökéletesen szétoszlik az autó felületén.


Az alapfelszerelés része a minden esetben optimális vezethetőséget és biztonságot garantáló fékerő-elosztóval felszerelt blokkolásgátló (ABS EBD-vel), a hidraulikus szervokormány és az első tárcsafékek.


Az első és oldalsó légzsákok, a hátsó fejtámlák és a hárompontos, erőfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek intelligens megoldásainak köszönhetően testfelépítéstől, testhelyzettől és ülésbeállítástól függetlenül teljes körű védelmet nyújtanak az utasoknak. A gyermekek biztonságát fokozza, hogy a gyermekülés az Isofix rendszer univerzális elemeivel rögzíthető a hátsó üléshez és 5 km/h sebesség átlépése után a jármű ajtajai automatikusan záródnak.


A retesz zár funkció segítségével valamennyi ajtó lezárható úgy, hogy belülről se legyen nyitható.
KÖRNYEZETA fürge Qubo üzemanyag-takarékossága alacsony CO2 kibocsátással párosul.


Aki a 75 lóerős 1,3 literes MultiJet motort választja, az egy városi és távolsági közlekedésre egyaránt ideális, kényelmes  és tiszta motornak lesz a tulajdonosa, melynek CO2 kibocsátása rendkívül alacsony -  mindössze 113 g/km -  és amely nagyon üzemanyag-takarékos:  100 km-n csak 4,4 litert fogyaszt (egy teli tank kb. 1000 km megtételét teszi lehetővé). Az üzemeltetési költségek is különöen kedvezőek: az első olajcsere csak 30.000 km után esedékes.


A 1,3 MultiJet 75 LE a többi motorhoz hasonlóan teljesíti az Euro 5+-os normát, amely azt jelenti, hogy bármely közlekedési zónában szabadon használható.


Ezen felül a Fiat Qubo  az 1,4 CNG környezetbarát motort is kínálja.

.

Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!