4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Lancia Ypsilon

LANCIA Y


 


Stílus


 


Egy kisautó, amely háromajtósnak tűnik, de az ötajtósók kényelmét nyújtja. A hátsó kilincs eltűnik a karosszeriában, amely egy sor vadonatúj formai megoldásnak köszönhetően egyszerre kompakt és kecses.


A GranLuce napfénytetőről túlzás nélkül állíthatjuk: ablak a nagyvilágra. Üvegezett felülete a tetőlemez 70 százalékát teszi ki, a két edzett üveg panel közül a hátsó rögzített, míg az első eltolható


Az új Ypsilon 16-féle karosszériaszínből álló választékában egy sor, vadonatúj árnyalattal találkozhatunk. Köztük két háromrétegű kivitellel, valamint négyféle kéttónosú variánssal. Gyakorlatilag minden létező igényt és ízlést kielégít. Hatszázféleképpen testre szabható, egyedi karakter.


Az új Ypsilon audiorendszerét kifejezetten az utastérhez terveztük. A hangszórókat úgy helyeztük el, hogy 360 fokos, körkörös hangzást és ezzel páratlan zenei élményt biztosítsanak.


 


Motorok:


 


1.2 8v Fire Evo II 69 LE - Klasszikus


A híres Fire motorcsalás legújjabb generációs tagja elsősorban városi közlekedésre ideális. Folyamatosan változó szelepvezérlése minden fordulatszámon optimalizálja a szelepek nyitását és zárását, ezzel csökkentve az üzemanyag-fogyasztást és növelve a motorteljesítményt.


 


0.9 8v TwinAir 85 LE - A városi forgalomban is otthonosan mozog.


A városi forgalomban is otthonosan mozog, bár izmosabb mint a hagyományos 1.2-es nyolcszelepes változat. A forradalmi MultiAir technológiának - ennek az elektro-hidraulikus rendszernek - köszönhetően az üzemanyag fogyasztás és károsanyag kibocsátás egyaránt nagymértékben csökkent ( akár 30 százalékkal ) míg a teljesítmény nőtt ( akár 10 százalékkal ). A motor DFN automatizált sebességváltóval is társítható.


 


1.3 16v Multijet II 95 LE - Dízel, ami nem tűnik dízelnek.


A második generációs Multijet dízelmotor új közös nyomócsöves befecskendezői kedvezőbb üzemanyag fogyasztást, alacsonyabb károsanyag kibocsátást és zajszintet, valamint jobb vezethetőséget eredményeznek.


 


Felszereltségek


 


Silver - Fiatalos, dinamikus


A Silver fiatalos és dinamikus, szövet üléskárpitokkal és kontrasztos anyagokkal, színekkel csábító grafikákkal.


 


 


 


 


Gold - Két hangulat


A Gold elérhető kétféle színhangulatban. Romantic Gold és Urban Black kidolgozásban kapható - az előbbi kifinomult és elegáns, az utóbbi modern és "abszolúlt fekete".


 


 


 


 


 


Platinum - A Luxus jog. Élj vele.


A Gold felett elhelyezkedő szintet bőrkárpitozás és a fényes/matt kontrasztok teszik ellenállhatatlanná.


 


 


 


 


 


 


  

Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!