4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Mazda CX 3

 


 


Új stílusú kompakt crossover, amelyet élmény vezetniA Mazda CX-3 egy kompakt crossover, amely a stílusos és szenvedélyes „KODO – A mozgás lelke” dizájnt egyesíti a kényelem és praktikum elemeivel, annak érdekében, hogy az autó leginkább megfeleljen az Ön életstílusának. A díjnyertes SKYACTIV technológia sportos teljesítményt, dinamikus, közvetlen, a városi közlekedésre és a vidéki autózásra egyaránt tökéletesen alkalmassá teszi a CX-3 modellt.A CX-3 modellt a vezető köré tervezték, ahol az innovatív MZD Connect és i-ACTIVSENSE biztonsági jellemzők gondoskodnak arról, hogy minden út vidám, élvezetes és egyúttal biztonságos legyen. Mindez csupán pár tulajdonság, melyből kiderül, hogy a Mazda CX-3 miért megy szemben a konvenciókkal, és állít fel új mércét.


 


Maximális sebesség: 200 km/h*Gyorsulás 100 km/h-ra: 8,7 mp alatt*Üzemanyag-fogyxasztás: 4,4 l/100 km**CO2-kibocsátás: 105 g/km** 


*Az adatok a 2,0 literes benzines, 150 lóerős, kézi váltóval szerelt modellre vonatkoznak.


**Az adatok az 1,5 literes 105 LE-s, kézi váltóval szerelt dízel modellre vonatkoznak.Most 5.229.900 Ft-tól

 


Díjak Az innovatív dizájn elismerést arat


 A Mazda CX-3 elnyerte a kiemelkedő formatervekért járó Red Dot dizájn díjat. A nemzetközi zsűri kizárólag olyan projekteket jutalmaz ezzel a díjjal, amelyek - nagyszerű dizájnjuknak köszönhetően – jelentősen kiemelkednek kategóriájukban.

Jellemzők Fedezze fel, mi teszi ezt az autót különlegessé
A KODO – a mozgás lelke dizájntKODO dizájn legújabb kifejeződése az embert állítja a középpontba. A stílusos külső páratlan egyediséget sugároz, amellyel Ön kifejezheti saját egyéniségét. Elegáns, lágy vonalvezetés kontrasztja a merész, erőteljes felépítéssel a méretéhez képest feltűnő megjelenést kölcsönöz a Mazda CX-3 modellnek.


A tágas és kényelmes belső térben a legkiválóbb, prémium minőséget és kidolgozottságot fogja tapasztalni, amely az Ön köré tervezett intuitív megoldásokban és az innovatív dizájnban testesül meg.

KODO dizájn


Fejezze ki személyiségét stílusosan – dinamikus, sportos dizájnnal és prémium minőségű kidolgozottsággal. 


SKYACTIV TECHNOLÓGIA


A motorváltozatok, a karosszéria és az alváz felülmúlhatatlan menetteljesítményt garantálnak.


A Mazda CX-3 örömteli vezetést garantáló személyiségjegyei mögött a díjnyertes SKYACTIV technológia elemeinek egész sora húzódik meg.


A motorjaink, a karosszériánk és alvázunk együttese felülmúlhatatlan teljesítményt nyújt, készségesen reagáló kormányzást, szilárd úttartást és sportos menetdinamikát garantálva. Így Ön akár a városban közlekedik, akár vidéki utakon autózik, a Mazda CX-3 vezetőülésében meg fogja tapasztalni a „Jinba Ittai”-t, vagyis az autóval szinte eggyé válás érzését. 


MZD Connect


Egyszerű, intuitív hozzáférés a kommunikációs, szórakoztató és navigációs eszközökhöz. 


Az MZD Connect biztosítja a zenehallgatás, a kihangosításos üzenet- és híváskezelés, a navigáció és a közösségi média egyszerű és biztonságos elérését.


Az információk szemmagasságban jelennek meg a 7"-os, színes, érintőképernyős kijelzőn, így Ön az útra koncentrálhat. A HMI-utasításrendszer segítségével pedig mindent kézben tarthat. 


i-ACTIVSENSE


A segítségnyújtásra tervezett funkciók extra biztonságot és védelmet szolgálnak. 


Az intelligens, élvonalbeli technológiát képviselő i-ACTIVSENSE biztonsági elemeket úgy alakítottuk ki, hogy azok biztosítsák mindazt a biztonságot és védelmet, amire Önnek szüksége van.


A beépített érzékelők és kamerák a környezetet kémlelve Ön helyett is figyelnek. Ezen kívül az olyan technológiák, mint a holttér-figyelő rendszer, segítenek elkerülni egy esetleges ütközést sávváltás vagy hátramenet közben. 


Dizájn képekben:

Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!