4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Mazda CX-5

 


CX-5 2015 - MZD Connecttel és kényelmesebb belső térrel


 


A díjnyertes Mazda CX-5 2015-ös frissítésével ismét a szabadidő-autós szegmens egyik legkorszerűbb szereplőjévé vált
A stílusos, 'KODO – A mozgás lelke' dizájnelemek láthatóvá és érezhetővé teszik a minőségi változást. Emellett a CX-5 egyedülálló vonalvezetését már új színekben, pl. Sonic Silver ezüstben is megcsodálhatjuk.A SKYACTIV technológia a hatékonyság kompromisszumokba kényszerítése nélkül biztosítja a lendületes teljesítményt és irányíthatóságot. A CX-5 vezetése nem csupán az örömteli vezetés, hanem a nyugalom kellemes érzését is biztosítja az i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereknek köszönhetően. Emellett a legújabb fejlesztésű MZD Connect, a Mazda intelligens kapcsolódási rendszere egyszerű hozzáférést biztosít a zenétől a navigációig mindenhez, amire csak szüksége lehet egy autóban.


Sportos és elegáns külső dizájn


 


A kifinomult dizájnjegyek a legújabb „KODO – A mozgás lelke” formanyelv jegyében biztosítják a Mazda CX-5 frissességét. A merészebb, erősebb kialakítású orrtól az energikus, háromdimenziós karakterfényszórókig – a Mazda CX-5 egyedisége azonnal felismerhető.


 


Az autó külső megjelenése a „KODO – A mozgás lelke” dizájnunkra alapul, amelyet a gepárdhoz hasonló állatok erőteljes, mégis kecses mozgása inspirált. Erőteljes, előredőlő kiállásával és sportos, dinamikus karosszériakialakításával a CX-5 izgalmas jelenség, amely energiát sugároz.


„KODO – A mozgás lelke” Érzelmi reakciókat kiváltó dizájn


 

 


 

 
Az erőt sugárzó karosszériát dinamikus stílus hatja átErőteljes, gyönyörű forma


 


Mindegy, milyen szögből tekint a CX-5-re, karaktert és erőt sugároz a 'KODO'-nak köszönhetően. A forma rögtön érzelmeket vált ki szemlélőjéből, s nem hagyja hidegen.


 


A modell vonalvezetése hátulról azt a feszültséget tükrözi, mielőtt egy gepárd a prédájára veti magát. A kompakt forma egy megfeszített bambusz energiáját hordozza, a lámpák mintha a vadállat szemei lennének. Mindent összevetve a CX-5 funkcionalitása és erőteljes megjelenése sportos és elegáns karakterre vall.


Ahol mindent a vezető és az utasok köré terveztek


 


A Mazda CX-5 intelligens kapcsolódási rendszere azt a célt szolgálja, hogy a vezető minél jobban saját személyes környezetének érezhesse az autót. Olyan eszközökkel gazdagítottuk a felszereltséget, mint az MZD Connect és az elektromos rögzítőfék (EPB), hogy jobb funkcionalitást és nagyobb kényelmet biztosítsunk a vezetői környezetben. A surround hangzást biztosító Bose® hangrendszerrel minden út még élvezetesebb lehet.


 


A további dizájnelemeknek és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a belső tér a kifinomult minőség és a mesteri kimunkáltság érzetét kelti. Az ügyes tárolási lehetőségek és a több hely jóvoltából az utastér kényelmes és egyben praktikus is. A Mazda CX-5 esetében Önt az az érzés keríti hatalmába, hogy mindent Ön köré terveztek, és az autó belsejében harmónia uralkodik.


MZD Connect Ujjmozdulatokkal vagy hangvezérléssel történő kezelés

Minden információ szemmagasságban, a 7"-os színes érintőképernyőn jelenik meg


Ismerje meg a következő generációs kapcsolódási lehetőségeket az MZD Connect segítségével, okostelefonon keresztül. Hallgassa meg szöveges üzeneteit, és fussa át biztonságosan a legfrissebb Facebook- vagy Twitter-híreket. Játsszon le MP3-fájlokat a mobiljáról, hallgassa kedvenc online rádióállomásait, vagy használja az autó beépített DAB rádióját, mindezt anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról.


 


 Minden információ szemmagasságban, a 7"-os színes érintőképernyőn jelenik meg, és minden az intuitív HMI-utasításrendszer segítségével kezelhető. Mindkettőt úgy terveztük, hogy biztosítsuk az MZD Connect egyszerű kezelhetőségét, annak érdekében, hogy Ön a vezetésre összpontosíthassa figyelmét.


Elektromos rögzítőfék (EPB) Önnek mindössze egy kapcsolóra van szüksége

A kapcsoló praktikusan, a középkonzolon helyezkedik el, a vezetőhöz közel.


A Mazda első kapcsolóval működtethető elektromos rögzítőfékje felváltotta a kézifékkart az új Mazda CX-5 modellen. A középkonzolon elhelyezkedő rögzítőfék-kapcsolóval egyszerűen hozható működésbe és oldható ki a rögzítőfék.


 


Az EPB rendszert úgy tervezték, hogy kivédje a vezetői hibákat, és ennek megfelelően csak járó motor és lenyomott fékpedál mellett működik. Amilyen kényelmes a kezelése, olyan biztonságos is, mivel a rendszer csak akkor oldja ki a rögzítőféket, ha a motor jár, és a vezető lenyomva tartja a fékpedált. 


Karakuri ülésrendszer


Egy autóbelső, amely az Ön igényeihez igazodikA világon először mi alkalmaztunk az autókban karakuri (a szó jelentése „trükk” vagy „ügyes szerkezet”) ülésrendszert. A 40:20:40 arányban osztottan dönthető ülésrendszer (közepes felszereltségi szinttől felfelé) egyszerűen állítható a csomagtérben elhelyezkedő egyérintéses távműködtető karral, vagy az üléstámlák tetején lévő gombokkal. A középső ülésrészt ötödik ülésként vagy beépített pohártartókat tartalmazó kartámaszként használhatja, vagy hosszú tárgyak szállításához vízszintes helyzetbe hajthatja. Vízszintesen lehajtva az üléstámla a csomagtérrel egy szintbe kerül. Egy másik, ebben a piaci szegmensben szintén elsőként alkalmazott megoldás innovatív Karakuri csomagtérrolónk, mely a kényelmes csomagtérhasználat érdekében a felnyitható hátsó ajtóval együtt emelkedik és ereszkedik vissza.


Dinamikus, örömteli vezetés megalkuvást nem ismerő teljesítménnyel


 


Az úttörő jelentőségű SKYACTIV technológia az üzemanyag-hatékonyságot és a teljesítményt egyaránt szolgálja, miközben gondoskodik az élményszerű vezethetőség megőrzéséről is.


 


A CX-5 könnyű, de szilárd karosszériája és aerodinamikus kialakításának köszönhetően precíz kanyarvételt és könnyű irányíthatóságot biztosít a kanyargós utakon, ugyanakkor nagy sebesség esetén az autópályákon kellő iránytartási jellemzőket mutat. A még intenzívebb reakciókra való igény esetén a menetmód-megválasztási funkció két menetmód közüli választást tesz lehetővé.


 


A felfüggesztés és az ülések fejlesztései finomabb, kényelmesebb utazást biztosítanak. Az NVH (zaj-, zörej-, rezgésszint) teljesítményen is javítottunk annak érdekében, hogy az útfelület és a levegő menetzajából minél kevesebb jusson be az utastérbe.


SKYACTIV KAROSSZÉRIA Egy könnyebb karosszéria a még dinamikusabb vezetési tulajdonságok érdekében„skyactiv karosszéria” mazda cx-5 skyactiv karosszéria “mazda cx-5 skyactiv technológia „skyactiv technológia”

Ez a könnyű és erős SKYACTIV KAROSSZÉRIA kiváló biztonsági jellemzőket mutat, és nagyszerű környezetvédelmi mutatókhoz járul hozzá.


A Mazda CX-5 könnyű SKYACTIV karosszériája nem csak az üzemanyag-takarékos működéshez segíti hozzá a járművet, hanem azt is biztosítja, hogy Ön páratlanul szórakoztató és reakciókész vezetési tulajdonságokat tapasztalhasson az autóban.


 


Annak ellenére, hogy a karosszéria könnyű, a biztonság terén sem kényszerült az autó semmilyen kompromisszumra. Mivel a SKYACTIV karosszériája új technológiával és olyan új anyagok felhasználásával került kifejlesztésre, mint a nagyszilárdságú acél, a felépítése rendkívül erős.


Első és hátsó felfüggesztés A még kényelmesebb utazás érdekében továbbfejlesztve„felfüggesztés” mazda cx-5 felfüggesztés „mazda cx-5 hátulnézet „mazda cx-5 piros”

Megújult első és a hátsó lengéscsillapító-kialakítás és alsó összekötőkar-perselyezés.


Ezentúl finomabb menettulajdonságokat élvezhet, bárhova is vezessen az útja. Továbbfejlesztettük a CX-5 első és hátsó felfüggesztését, hogy egyenletes helyzetszabályozást biztosítsunk, és minimalizáljuk az egyenetlen útfelületen jelentkező zötykölődést.


 


Az irányíthatóságban is észre fogja venni a különbséget, ezen a téren ugyanis mind a kanyarodási, mind pedig a nagysebességű haladásnál fontos iránytartási jellemzőkön is javítottunk.


SKYACTIV benzin- és dízelmotor A kiemelkedő menetteljesítmény érdekébenkorszerű skyactiv motor „skyactiv benzinmotor” skyactiv dízelmotor „mazda cx-5 motor”

A SKYACTIV-D 2,2 literes, kétlépcsős turbófeltöltővel rendelkező, 175 LE csúcsteljesítménnyel rendelkező dízelmotor.


SKYACTIV motorjaink erőteljes és hatékony autóhasználatot biztosítanak, mindemellett Ön több motorváltozat közül választhat. A CX-5 Európában a SKYACTIV-G 2.5 benzinmotorral áll rendelkezésre, amely 192 LE teljesítményre képes. A motorkínálat dízel képviselője a kétlépcsős turbófeltöltővel rendelkező SKYACTIV-D dízelmotor, amely kiküszöböli a turbómotorokra jellemző reakciókésedelmet.


 


Mindkét motor esetében többféle sebességváltó közül lehet választani. Választhat a finom váltóműködést garantáló SKYACTIV-MT manuális sebességváltó, vagy a sportkocsik fokozatváltásainak érzetét nyújtó SKYACTIV-Drive automata sebességváltó között.


Az Ön védelmében korszerű biztonsági funkciókkal felvértezve


 


 


360 fokos i-ACTIVSENSE technológiánk fejlesztésével a Mazda CX-5 még biztonságosabb lett. Az adaptív LED fényszórók automatikusan felveszik a megfelelő beállítást annak érdekében, hogy a nappalihoz mérhető látási viszonyokat teremtsenek éjjel is, hogy Ön nyugodtan és magabiztosan vezethessen.


 


A vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DAA) azáltal segíti elő a biztonságos közlekedést, hogy figyelemmel kíséri a vezető viselkedését, és pihenő beiktatását javasolja, ha a vezetőn a fáradtság jelet észleli. És most a Mazda CX-5 már hátsó intelligens fékrásegítővel (SBS) is fel van szerelve, amely hátramenetben segít megakadályozni egy esetleges ütközést vagy mérsékelni annak következményeit.


Adaptív LED fényszórók (ALH) Nappali világosság éjszakaadaptív fényszórórendszer

Vakításmentes távolsági fényszóró: Négy vízszintesen elhelyezkedő LED-blokk kapcsolódik be és ki automatikusan.


A bevilágítottság javítása és az éjszakai vezetés megkönnyítése érdekében az adaptív LED fényszórók automatikusan szabályozzák a fénycsóva irányát, magasságát és kiterjedését. Ha a rendszer egy másik járművet észlel az Ön előtti útszakaszon, lekapcsolja a távolsági fényszóró LED egységeinek egyikét, hogy a fényszóró ne vakítsa a szembejövőt, miközben a többi LED továbbra is bevilágítja az úttestet.


 


Tompított fényszóróállás esetén a LED egységek szélesebb tartományt világítanak be, így könnyebb a kanyarodás, és hamarabb észre lehet venni a gyalogosokat a kereszteződésekben.


 Ezenkívül a rendszer autópályán történő közlekedés esetén megemeli a fényszórók irányszögét elősegítve ezzel az úttest minél távolabbi bevilágítását.


 


Vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DDA) A rendszer pihenő közbeiktatását javasolja, ha a vezetőn fáradtságra utaló jelek mutatkoznak

Legalább 20 perc 65 km/h feletti sebességgel történő vezetést követően a DDA kiismeri az Ön vezetésének magatartási jellegzetességeit.


A vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DDA) a CX-5 felszereltségét képezi, és azt a célt szolgálja, hogy a fáradtság jeleit észrevegye az Ön vezetési magatartásában.


 


A rendszer folyamatosan figyeli a vezetői viselkedést, és ha ebben a fáradtság jelei mutatkoznak, közvetlenül a vezető látómezőjében egy figyelmeztető szimbólum jelenik meg, pihenő közbeiktatását javasolva. További biztonsági intézkedésként figyelmeztető hangjelzés is hallható.


Intelligens városi fékasszisztens (SCBS) Megakadályozza, hogy Ön nekiütközzön valaminek„Intelligens fékrásegítő” mazda cx-5 SCBS „mazda cx-5 2015”

A hátsó lökhárítóba épített ultrahangos szenzor feladata az akadályok észlelése.


A rendszer azt a célt szolgálja, hogy gondoskodjon az Ön biztonságáról, és minimalizálja az alacsony sebességű ütközések kockázatát. Felügyeli az Ön előtt haladó jármű mögötti követési távolságot és a közeledés relatív sebességét, és ha ütközést valószínűsít, akkor – legfeljebb kb. 30 km/h-s menetsebesség esetén – automatikusan fékez is. A funkció radarérzékelőket használ egy ütközés megakadályozása vagy az ütközés hatásainak csökkentése érdekében, amikor az autó – legfeljebb kb. 8 km/h-s sebességgel – hátramenetben halad egy akadály felé.


Hátsó keresztforgalmi figyelmeztetés (RCTA) .„Hátsó keresztforgalmi figyelmeztetés” mazda cx-5 RCTA „mazda cx-5 2015”

Amint a Mazda CX-5 hátramenetbe kezd, a hátsó lökhárítón bekapcsolódik egy ultrahangos érzékelő, hogy figyelmeztesse a vezetőt a tolató autó útjában lévő akadályokra.


A Mazda CX-5 hátramenetbe kapcsolásával egy időben aktiválódó rendszer figyelmezteti a vezetőt a tolató jármű útját keresztező, közeledő járművekre, miközben az autó például kitolat egy parkolóhelyről. Hangjelzés és a külső visszapillantó tükörbe épített jelzőfény villogása figyelmezteti Önt, ha veszélyesen közel kerül valamilyen akadályhoz. Ha szabad a terület, a riasztás megszűnik, és Ön biztonságosan folytathatja a tolatást.


Holttér figyelő rendszer (BSM) .„Holttér figyelő rendszer” mazda cx-5 BSM „mazda CX-5 2015”

A Mazda CX-5 radarral működő rendszere figyelmezteti a vezetőt, ha jármű kerül az autó holtterébe.


A megfelelően beállított tükrök nem minden esetben biztosítják a hátulról közelgő, szomszéd sávban haladó járművek teljes láthatóságát. A Mazda CX-5 radarral működő rendszere figyelmezteti a vezetőt, ha jármű kerül az autó holtterébe. Ha a vezető sávváltást jelez az irányjelzővel, és az autó mögötti 45 méteren belül, a szomszédos sávban jármű közelít, a rendszer hangjelzéssel és az oldalsó visszapillantó tükrökbe épített kijelző villogásával figyelmezteti a vezetőt a veszélyre. Ha szabad az út, a riasztás megszűnik, és Ön biztonságosan sávot válthat.


Az üzemanyag-takarékos autó, amelyet öröm vezetni


 


Az új Mazda CX-5 kiemelkedő környezetvédelmi jellemzőket mutat, miközben semmivel sem csorbítja a vezetés élményét. Egy rendkívül hatékony, kiváló aerodinamikai jellemzőkkel rendelkező autót alkottunk, amely SKYACTIV technológiát használ, és – az autó könnyebbé, de mégis lényegesen erősebbé tétele érdekében – új anyagokból készült.


 


Az i-stop rendszerrel üzemanyagot takarít meg, miközben az araszoló forgalomban áll, így nem csoda, hogy a CX-5 kiváló üzemanyag-fogyasztással és akár 119 g/km-es, alacsony CO2 -kibocsátással rendelkezik. A választható dízelmotor szintén könnyedén megfelel az EURO 6-os környezetvédelmi előírásoknak.


SKYACTIV motorok Az üzemanyag-hatékony működés mögötti hajtóerő„skyactiv motor” sebességváltó „mazda cx-5 skyactiv technológia” skyactiv technológia

A SKYACTIV motor és sebességváltó, amelyek e gazdaságos autó kivételes teljesítményének kulcsai.


A SKYACTIV hajtásláncot motorjaink és sebességváltóink egysége alkotja. Egymással tökéletesen együttműködve gazdaságos, nagyobb teljesítményű és alacsonyabb fogyasztású autót eredményeznek.


 


Ez azt jelenti, hogy motorjaink kivételes környezetvédelmi jellemzőket képesek teljesíteni, különösen a SUV szegmens más gyártmányaival összehasonlításban. SKYACTIV-D dízelmotorunk – annak ellenére, hogy turbófeltöltővel rendelkezik –, akár 4,6 l/100 km üzemanyag-felhasználási mutatót is képes felmutatni. Emellett SKYACTIV-G benzinmotorunk akár 6,0 l/100 km értéket is képes elérni.


i-Stop technológia Üzemanyag- és költségmegtakarítás„i-stop” mazda cx-5 i-stop

i-stop technológiánk nagyban hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás és az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.


A forgalomban álló autó alapjáraton járó motorjának kikapcsolásával az i-stop rendszer hozzájárul az üzemanyag-hatékonyság javításához. Ön ezt alig veszi észre, mivel – amikor kell – az i-stop gyorsabban és finomabban indítja újra a motort, mint a legtöbb stop-start rendszer. Így autójának motorja rögtön készen áll, amint szükség van rá.


Ez a számos technológiai díjjal is jutalmazott rendszer az egyedüli a start-stop rendszerek közül, amely a hengertéri égési energiát használja fel az újraindításhoz. Ennek ellenére a legtöbb más kompakt SUV-től eltérően a Mazda i-stop rendszere minden felszereltségi szinten az alapfelszereltségbe tartozik.


 

Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!