4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Mazda 6

MAZDA 6


 


Nagyteljesítményű Sedan korszerű technológiával és kivételesen kedvező üzemanyag-fogyasztással.


 


SKYACTIV technológia gondoskodik a lenyűgöző teljesítményről, üzemanyag-hatékonyságról, valamint az üdítő vezetési élményről, és mindeközben a KODO - A mozgás lelke dizájn biztosítja a Mazda6 Sedan erőt sugárzó, merész megjelenését.


 


A luxus minőségű utastér és a legkorszerűbb MZD Connect , a Mazda kapcsolódási rendszere gondoskodik arról, hogy Ön kényelmesen és biztonságosan kapcsolatban maradhasson munkatársaival vagy családtagjaival a Facebook vagy a Twitter segítségével. A korszerű i-ACTIVSENSE biztonsági technológia pedig extra biztonságot nyújtanak minden egyes utazás során.


Erőt sugárzó külső kialakítás a KODO dizájn jegyében


 


A Mazda6 Sedan karosszéria-kialakítása a KODO - A mozgás lelkeformavilágunk dinamikus evolúcióját tükrözi. A KODO inspirációját a gepárd kecses ereje és agilitása nyújtotta. Ennek megfelelően ezt az autót sportos hangulat lengi körül, amely dinamizmust fejez ki, és az első pillanattól kezdve érzelmi reakciókat provokál. Vitalitást sugárzó erőteljes megjelenésével már állásban mozgást fejez ki, mely örömteli vezetést ígér.


LED karakterfényszórók Egy még sportosabb és dinamikusabb megjelenés érdekében

A kivételes fényerővel rendelkező LED fényszórók minden körülmények között jó látási feltételeket biztosítanak.


Képtalálat a következőre: „mazda 6 2018”


 


Képtalálat a következőre: „mazda 6 2018”


 


 


A lámpatestben lévő LED világító elemek automatikusan, az út- és forgalmi viszonyoknak megfelelően kapcsolódnak be és ki a legjobb látási körülmények megteremtése érdekében.
Az éles szögkialakítású LED fényszórók erőteljes dizájnelemként funkcionálnak. A felső hűtőrács mindkét oldalán megjelenő feltűnő karakterfényszórók a KODO dizájn erőteljes hatását közvetítik, és még a legnagyobb éjszakai sötétségben is áttörő fényt biztosítanak.


 


A rendszer a változó körülményekhez is alkalmazkodva oda irányítja a fénycsóvát, ahol arra a leginkább szükség van a kiváló látási viszonyok megteremtéséhez.


Az új MZD Connect rendszert is tartalmazó csúcsminőségű belső térkialakítás


 


Az autó belseje olyan tágas és praktikus érzetet kelt, mint egy business osztályú utastér. Kiváló minőségű anyagokkal, kialakítással, valamint innovatív és ergonomikus megoldásokkal rendelkezik, amelynek például szerves része azMZD Connect, a Mazda kapcsolódási rendszere, amely lehetővé teszi, hogy Ön biztonságosan megnézhesse Facebook- vagy Twitter-üzeneteit az okostelefonja segítségével. Minden új felszereltségi elem – a fehér bőrkárpit-opciótól a kényelmes parkolást lehetővé tevő elektromos rögzítőfékig (EPB) – tökéletes egységben tölti be a rendeltetését.
Intelligens technológia a beltérben Az MZD Connect rendszer a mindeddig legkorszerűbb rendszerünk „mzd connect” mazda6 mzd connect “mazda6 sedan belső tulajdonságok” mazda6 belső tulajdonságok

Minden olyan információ, amelyre Önnek szüksége van jól láthatóan megjelenik a 7"-os érintőképernyőn


Használja önfeledten az okostelefonja által az összes zeneszámához és az SMS-üzeneteihez is egyszerű hozzáférést biztosító rendszert. Az MZD Connect saját kapcsolódási rendszerünk segítségével minden sokkal egyszerűbb. Hallgassa meg szöveges üzeneteit, és fussa át biztonságosan a legfrissebb Facebook- vagy Twitter-híreket. Játsszon le MP3-zeneszámokat a mobiljáról, vagy hallgassa kedvence online rádióadóit. A jármű beépített DAB rádióján is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja mobil eszközeit USB vagy Bluetooth® streaming segítségével.


 


Az MZD Connect rendszernek a nagyméretű, 7"-os színes érintőképernyős kijelző és az intuitív HMI-utasításrendszer segítségével történő, minimális erőfeszítést igénylő kezelése azt szolgálja, hogy Ön a vezetésre tudjon koncentrálni.


Elektromos rögzítőfék (EPB) .„elektromos rögzítőfék” mazda6 elektromos rögzítőfék „mazda6 sedan belső tulajdonságok” mazda6 belső tulajdonságok

A rögzítőfék ki- vagy bekapcsolásához egyszerűen csak nyomja meg a gombot


Az új elektromos rögzítőfék (EPB) gombnyomással történő vezérlést biztosít az utazás megkezdésekor vagy befejezésekor. A rögzítőfék ki- vagy bekapcsolásához egyszerűen csak meg kell nyomni az elülső ülések között található kapcsolót. Amilyen kényelmes a kezelése, olyan biztonságos is, mivel a rendszer csak akkor oldja ki a rögzítőféket, ha a motor jár, és a vezető lenyomva tartja a fékpedált.  


Élvezze a SKYACTIV technológia által biztosított, élményszámba menő vezetést


 


SKYACTIV technológia kivételes menetdinamikát és páratlanul kedvező üzemanyag-fogyasztást biztosít. A Mazda6 Sedan kormánykereke mögött érezni fogja a teljesítmény és a gyorsaság által nyújtott izgalmat, amely finom menettulajdonságokkal és kivételes biztonsági jellemzőkkel párosul.


 


A felfüggesztésben megjelenő termékfejlesztés, a korszerű zajszigetelési megoldásokkal karöltve lényegesen csökkenti az utastér zajszintjét. Ily módon Önnek mindegy, hogy városban, vagy autópályán, mindig kényelmes és élvezetes utazásban lehet része. 
SKYACTIV benzin- és dízelmotor A SKYACTIV sebességváltókkal együttműködve kiemelkedő teljesítményt nyújtanakSKYACTIV-D 2,2 literes dízelmotor

A SKYACTIV-D 2,2 literes dízelmotorjaink magas maximális nyomatékszintjükkel és alacsony CO2-kibocsátásukkal kiemelkednek a hasonló kategóriájú motorok közül.


SKYACTIV-G 2,0 literes motor egy kifinomult, közvetlen befecskendezésű benzinmotor, amely üzemanyag-takarékos működését a benzinüzemű motorok között egyedülállóan magas sűrítési aránnyal valósítja meg. 145 LE-s motorváltozattal áll rendelkezésre.A SKYACTIV-D 2,2 literes motor a dízelmotorok között a világon a legkisebb sűrítési aránnyal, ugyanakkor a hagyományos dízelmotorokat megszégyenítő gyorsulással rendelkezik. 150 vagy 175 LE-s kivitel választható.A SKYACTIV-D 2,2 literes motorhoz hatsebességes automata, vagy ugyancsak hatsebességes manuális sebességváltó választható. A SKYACTIV-G motor hatsebességes manuális sebességváltóval áll rendelkezésre. A SKYACTIV-G motor megfelel az Euro 5 károsanyag-kibocsátási szabvány előírásainak, a SKYACTIV-D motor pedig már az új Euro 6 károsanyag-kibocsátási szabvány előírásait is teljesíti.


Sport-kapcsoló .

Két különböző menetmód választható


A 2,0 és 2,5 literes SKYACTIV-G benzinmotorokhoz hatsebességes automata sebességváltó kapcsolódik, amelyek esetében az új Sport-kapcsoló funkció is rendelkezésre áll. Ez a legfrissebb fejlesztésünk két menetmód közötti választást, és ezzel egy még intenzívebben reagáló vezetési módot tesz lehetővé.


Korszerű biztonságtechnológia
i-ACTIVSENSE rendszerrel


 


Ennek az autónak a biztonság jellemzői közül első helyen a SKYACTIV-karosszériát kell megemlíteni, amely hihetetlenül könnyű, ugyanakkor nagyon erős. A Mazda6 Sedan erős alapokra építkezik, és a maximális, ötcsillagos Euro-NCAP minősítést mondhatja magáénak az i-ACTIVSENSE technológiának, az aktív biztonsági jellemzők teljes körű tárházának köszönhetően. Az új, vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DAA) figyelemmel kíséri a vezetési folyamatot, és szükség esetén figyelmezteti a vezetőt, hogy iktasson be pihenőt, míg az intelligens fékrásegítő (SCBS) automatikus fékműködéssel avatkozik be, ha az autó túl közel kerül az előtte haladóhoz.


Sávtartást segítő rendszer (LKA) .„sávtartást segítő rendszer” mazda6 sedan sávtartást segítő rendszer „mazda6 2015” mazda6 sedan hátulnézet

A sávtartást segítő rendszer (LKA) érzékeli, ha a vezető a másik sáv felé húzza el az autót, és ekkor korrigálja a kormányzást.


Az új sávtartást segítő rendszer (LKA) kiegészíti a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDWS). Azt a célt szolgálja, hogy az autó sávban elfoglalt pozíciója felügyelet alatt álljon, és a vezető biztonságosabban haladhasson a forgalmas autópályákon.


 


Ha a vezető elkezd közelíteni a szomszédos sáv felé, a rendszer figyelmeztető hangjelzést ad, majd automatikusan korrigálja a kormányzást, így biztonságosabbá válik a vezetés.


Vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DAA) .„vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer” mazda6 sedan vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer “mazda6 2015” mazda6 sedan hátulnézet

A biztonságos éjszakai vezetés érdekében a vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DAA) képes észlelni a vezető fáradtságát, és ekkor pihenőt javasol.


A vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DAA) azt a célt szolgálja, hogy bármilyen, a vezetésben bekövetkező változást észrevegyen, amely a fáradtsággal hozható összefüggésbe. A rendszer folyamatosan figyeli a vezetői viselkedést, és ha ebben a fáradtság jelei mutatkoznak, közvetlenül a vezető látómezőjében egy figyelmeztető szimbólum jelenik meg, pihenő közbeiktatását javasolva.


Adaptív LED fényszórók (ALH) .„adaptív fényszórórendszer” mazda6 sedan adaptív fényszórórendszer „mazda6 2015”

A rendszer négy egymástól függetlenül vezérelt fényforrásból áll, amelyek minden időben a legjobb bevilágítást biztosítják az Ön számára.


Az új adaptív LED fényszórók (ALH) a kiváló éjszakai világítás érdekében aktívan reagálnak az autó előtti útszakasz viszonyainak megváltozására. A többi járművezető elvakításának elkerülése, és mindemellett a kiváló látási viszonyok megteremtése érdekében a rendszer automatikusan vált a tompított és a távolsági fényszórók között, a közlekedési körülményeknek megfelelően.


 


Az új országúti üzemmód megemeli a fénycsóva hajlásszögét nagyobb menetsebességeknél, például autópályákon közlekedve, így hosszabb útszakaszt világít be az autó előtt. Mindeközben a szélesebb fénycsóva jobban bevilágítja a kereszteződéseket. A szintén a felszereltség részét képező adaptív fényszórórendszer (AFLS) a kanyarokban elfordul, így biztonságosabbé teszi az éjszakai vezetést mind a vezető, mind pedig a közlekedés többi résztvevője szempontjából.


Intelligens fékrásegítő (SCBS) Megakadályozza, hogy Ön nekiütközzön valaminek„Intelligens fékrásegítő” mazda6 sedan SCBS „mazda6 sedan 2015”

A hátsó lökhárítóba épített ultrahangos szenzor feladata az akadályok észlelése.


A rendszer azt a célt szolgálja, hogy gondoskodjon az Ön biztonságáról, és minimalizálja az alacsony sebességű ütközések kockázatát. Felügyeli az Ön előtt haladó jármű mögötti követési távolságot és a közeledés relatív sebességét, és ha ütközést valószínűsít, akkor – legfeljebb kb. 30 km/h-s menetsebesség esetén – automatikusan fékez is. A funkció radarérzékelőket használ egy ütközés megakadályozása vagy az ütközés hatásainak csökkentése érdekében, amikor az autó – legfeljebb kb. 8 km/h-s sebességgel – hátramenetben halad egy akadály felé.


HÁTSÓ KERESZTFORGALMI FIGYELMEZTETÉS (RCTA) .„Hátsó keresztforgalmi figyelmeztetés” mazda6 sedan RCTA „mazda6 sedan 2015”

Amint a Mazda6 hátramenetbe kezd, a hátsó lökhárítón bekapcsolódik egy ultrahangos érzékelő, hogy figyelmeztesse a vezetőt a tolató autó útjában lévő akadályokra.


A Mazda6 hátramenetbe kapcsolásával egy időben aktiválódó rendszer figyelmezteti a vezetőt a tolató jármű útját keresztező, közeledő járművekre, miközben a Mazda6 például kitolat a parkolóhelyről. Hangjelzés és a külső visszapillantó tükörbe épített jelzőfény villogása figyelmezteti Önt, ha veszélyesen közel kerül valamilyen akadályhoz. Ha szabad a terület, a riasztás megszűnik, és Ön biztonságosan folytathatja a tolatást.


HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER (BSM) .„Holttér figyelő rendszer” mazda6 sedan „mazda6 2015”

A Mazda6 Sedan radarral működő rendszere figyelmezteti a vezetőt, ha jármű kerül az autó holtterébe.


A megfelelően beállított tükrök nem minden esetben biztosítják a hátulról közelgő, szomszéd sávban haladó járművek teljes láthatóságát. A Mazda6 Sedan radarral működő rendszere figyelmezteti a vezetőt, ha jármű kerül az autó holtterébe. Ha a vezető sávváltást jelez az irányjelzővel, és az autó mögötti 45 méteren belül, a szomszédos sávban jármű közelít, a rendszer hangjelzéssel és az oldalsó visszapillantó tükrökbe épített kijelző villogásával figyelmezteti a vezetőt a veszélyre. Ha szabad az út, a riasztás megszűnik, és Ön biztonságosan sávot válthat.


Kiemelkedő környezetvédelmi jellemzők, kedvező üzemanyag-fogyasztás és alacsony CO2-kibocsátásA 2015-ös Mazda6 Sedan a SKYACTIV TECHNOLÓGIA elemeinek teljes tárházát felvonultatja a kiváló környezetvédelem és a remek üzemanyag-fogyasztás érdekében, és mindezt anélkül, hogy bármit is feláldozna a vezetési élményből.A rendkívül hatékony SKYACTIV TECHNOLOGY motorok és sebességváltók, az i-ELOOP és az i-Stop rendszer (lásd bővebben alább) tökéletesen illeszkednek a könnyű, de mégis erős SKYACTIV KAROSSZÉRIÁHOZ, hogy üzemanyag-hatékonyság és alacsony CO2-kibocsátás szempontjából is élvonalbeli helyet biztosítsanak ennek az autónak. A konvenciókat ismét elutasítva egy olyan autót alkottunk, amely környezetét kevésbé terheli, de nincs hátrányos hatással a teljesítményre.


i-ELOOP rendszer Egy újabb ügyes módszer a környezet védelmének és az üzemanyag-hatékonyság javítására

A műszerfalon (a jobb oldali megjelenítő felületen) az i-ELOOP rendszer kijelzője mutatja, hogy mennyi áramot termel az autó lassításkor, és milyen a töltöttségi szint.


A Mazda6 az első autónk, amelyben az i-ELOOP megjelent. Ez egy olyan rendszer, amely az autó lassításakor keletkező energiát használja az elektromos rendszer töltésére. Az i-ELOOP jelentős mértékben hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás javításához – különösen azért, mert nem konvencionális kondenzátorunk gyorsabban, hatékonyabban és tartósabban tárolja, valamint szabadítja fel az elektromos áramot, mint más rendszerek.A motor teljesítményének hozzávetőleg 10%-a fordul áramtermelésre az autó elektromos berendezéseinek ellátása érdekében. Az i-ELOOP rendszerrel a motornak az autó hajtása közben nem kell áramot termelnie. Emellett, mivel itt a motorteljesítmény 100%-a fordítódik a hajtásra, a rendszer javítja az üzemanyag-hatékonyságot és kevésbé terheli a környezetet.


i-Stop technológia Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás érdekében, bárminemű kényelmetlenség nélkül

i-stop technológiánk nagyban hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás és az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.


az i-Stop rendszerrel az autója kevésbé terheli környezetét: leállítja a motort, amikor az autó alapjáraton járó motorral várakozik a forgalomban. Ön ezt alig veszi észre, mivel – amikor kell – az i-Stop gyorsabban és finomabban indítja újra a motort, mint a legtöbb stop-start rendszer. Így tehát az autó motorja azon nyomban indulásra kész, amint Ön úgy kívánja. Az i-Stop rendszer automata és manuális sebességváltóink esetében is rendelkezésre áll.Ez a számos technológiai díjat elnyert rendszer az egyedüli a start-stop rendszerek közül, amely az égési energiát használja fel az újraindításhoz. Még egy út szemben a konvenciókkal.
Hírek / Újdonságok

   Fiat

FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL AKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
FIAT MODELLEK 7 VAGY TÖBB ÜLÉSSEL rnAKÁR A TERVEZETT 2.500.000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Új Fiat 500 X
Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult.

ÚJ FIAT szalon Debrecenben.
Kibővült a Fiat bemutatóterem Debrecenben.

A világon elsőként bemutatkozik a teljes Tipo modellcsalád: a négyajtós szedán mellé felsorakoznak az ötajtós és a kombi modellek
A Fiat úgy döntött, Genfben mutatja meg elsőként a világnak teljes terjedelmében azt a Tipo modellcsaládot, amelynek első képviselője elnyerte az Autobest nagyra becsült 2016-os „Legjobb vétele" díját. A díjnyertes négyajtós szedán mellé most felsorakozik a vadonatúj ötajtós, illetve a kombi kivitel.

   Alfa Romeo

VILÁGPREMIER: ALFA ROMEO STELVIO
Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

5 év vagy 100 000 km garancia ALFA ROMEO személyautókra
Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez az ALFA ROMEO tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes,

Az Alfa Romeo a nemzetközi Genfi Autószalonon
Az Alfa Romeo egy igazán látványos standdal tér vissza a Genfi Autószalonra. Itt mutatkozik be a nagyvilágnak az Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo 4C
Az Alfa Romeo 4C nyerte el az ‘Auto, Motor und Sport - Best Cars 2014’ címet

   Lancia

A Lancia Voyager a Genfi Autószalonon
A Lancia Voyager mértékadó modell a nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában, amely tökéletes összhangot teremt az érzelmek és az utazás élménye között

A Lancia a Genfi Autószalonon
Ötajtós Ypsilon: a hamisítatlan divatos városi autó újdonságai: ‘S MOMODESIGN’ különkiadás, Elefantino különkiadás. Delta: a tér szépsége: ‘S by MOMODESIGN’ különkiadás

   Fiat Professional

A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.
A Fiat Professional új modellje, a Fiat Talento már hazánkban is elérhetővé vált.rnrnA modell a Fiat Dobló Cargo és Ducato közötti rést hivatott betölteni és már a kezdetektől teljes termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére: furgon, duplakabinos furgon, padlólemezes és személyszállító kivitelekben egyaránt elérhető.

Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”
Fiat Professional új pick-upja a „Fullback”rnrn• A Fiat Professional vadonatúj pick-up modellje a Fullback, az üzleti felhasználói igények és szükségletek figyelmebevételével valósult meg, amely ugyanakkor alkalmas a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is.

Új Fiat Doblo
Megjelent az új Fiat Doblo !

Megérkezett az új Fiat Ducato
A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

   Mazda

Megújult a Mazda szalon Nyíregyházán és Debrecenben
Új, modern, minőségi megjelenéssel állunk az Ön szolgálatában

Új Mazda MX-5 – a Világ Év Autója és Autódizájnja
A modell már több, mint 30 díjat mondhat magáénak, köztük a 2015/16-os Japán, ill. a 2016-os Egyesült Királyság Év Autója díját

Frissített Mazda CX5
A sikeres szabadidő-autó, mely még jobb lett

Vadonatúj Mazda MX5
A 4. generációs modell, mely a KODO – A mozgás lelke formanyelv következő képviselője érkezését nagy lelkesedéssel fogadták.

   Hyundai

Az új generációs i20 elnyerte a nagy presztízsű “2015. évi Arany Kormánykerék” díjat
Az új generációs i20 elnyerte a „2015. évi Arany Kormánykerék” díjat. A kompakt autó méretosztályának olvasói különdíját nyerte el, ezzel megszerezve a világ autóiparának egyik legtöbbre értékelt elismerését. Az új generációs i20 olyan vetélytársakkal szemben tudott diadalmaskodni, mint a Škoda Fabia vagy az Opel Karl, megszerezve a Hyundai történetének legelső Arany Kormánykerék díját.

A vadonatúj Tucson
A vadonatúj Tucson a bevezetés kezdeti időszakában minden korábbi Hyundai típusnál nagyobb számú megrendelés érkezett az autóra.

Figyelmet parancsol: a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád felvillanyozza a Genfi Autószalont
A Hyundai Motor a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be a vadonatúj Hyundai IONIQ modellcsalád tagjait: az IONIQ Hybrid, IONIQ Electric és IONIQ Plug-in modelleket. Az IONIQ a legelső olyan gépkocsi a világon, amely három különböző, részben vagy teljesen elektromos hajtásláncot kínál.

A Hyundai flotta tájékoztatója
Kiadványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy néhány általunk kiemelten fontosnak rntartott információ segítségével felkeltsük az Ön érdeklődését is a Hyundai modelljei iránt. rnA Hyundai márka ismertsége a flottavásárlók körében rohamosan megnövekedett az elmúlt rnévekben, és számos elismert cég döntött már a márka mellett.

facebookTalálkozzunk facebookon!