4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 42 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Fax: +36 (42) 460 570

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Fax: +36 (52) 533 352

4700 Mátészalka, Jármi út 51/A.

alkatresz.mat (KuKaC) automery.hu
szerviz.mat (KuKaC) automery.hu

Mobil: +36 20 557 1222

Megérkezett az új Fiat Ducato

 

A hazai piacon is bemutatkozott az Új Fiat Ducato

 


Június 5-én az Origo Filmstúdióban került megrendezésre a Fiat Ducato 6. generációjának hazai bemutatója.

Az eseményhez futurisztikus díszletet, hang- és képi hatásokat gyártottak, hogy méltóképpen prezenátálhassák a közönség előtt a Fiat Professional zászlóshajójának, az Új Ducatonak jövőbe mutató technológiáját.

A megnyitó beszédet a hazai importőr nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója, Filiberto Barbero tartotta, aki beszéde alatt olasz nyelven felvette a kapcsolatot az űrben állomásozó olasz kollégákkal, meggyőződve arról, hogy az Új Ducato Földre szállítása akadálymentes-e. A Nagy-Szentkuti Szabina által tartott high-tech hangulatú Ducato bemutató után látványos effektek közepette a a műszaki részleg vezetője teleportálta a járművet a színpadra.

Az eseményen a magyarországi márkaképviseletek vezetői mellett számos flottatulajdonos, az elődmodell vásárlói és több újságíró is jelen volt. 

Az Új Ducato azon túl, hogy számos ponton tökéletesedett elődjéhez képest, több újdonsággal is kecsegtet ügyfelei számára: rendelhető többek közt sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, táblafelismerő rendszer, lejtmenet asszisztens, érintőképernyős rádió navigációval, digitális rádióval és tolatókamerával, sőt egy a kategóriában egyedülálló multifunkciós eszköztartó is elérhető lesz, mely táblagépek, okostelefonok és iratok rögzítésére egyaránt alkalmas.

 

 

 

 


A jármű kívülről robusztusabb megjelenésű lett, opcionális ledes nappali menetfényével pedig modern, személyautós benyomást kelt. A belső tér új műszeregységgel, új kárpitokkal és dekor elemekkel, egy vadonatúj pohár- és mobiltelefon tartó együttessel is gazdagodott. Műszaki szempontból meg kell említeni az átalakult motorháztetőt és az ehhez kapcsolódó új vízelvezető profilt, mely jelentősen csökkentheti a motortéri meghibásodások esélyét, de zaj és pedálerő tekintetében is finomodtak a fékek, javítottak a kuplungon, a váltóáttételeken és a tömítéseken, valamint a záródási pontokat sem hagyták érintetlenül. Ezen felül új, sokkal tartósabb és az UV sugaraknak ellenállóbb, egyedülálló fehér fényezést vezetnek be a gyáriak.

Az újdonságot több, mint 10.500.000 km-en keresztül, a legkülönfélébb időjárási és terepviszonyok közt tesztelték, amely nem véletlen, hiszen az Új Ducatonak mostantól nem csak Európában, de a Föld számos országában, többek közt Észak Amerikában és Ausztráliában is helyt kell állnia.

Az Új Ducato már rendelhető, sőt az első példányok már megtekinthetők, kipróbálhatók a kereskedéseinkben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebookTalálkozzunk facebookon!