4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (42) 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 00

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 77

Ózonos autótisztítás a vírusok ellen

Ózonos autótisztítás!

Szervízbe hozná autóját de fél a vírusfertőzéstől? Mikor gépkocsiját átvesszük, azonnal autótisztítást végzünk, az Ön és Munkatársaink védelmében.

Miért is jó az ózonos tisztítás?


A gépjármű klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőzőventillátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya-irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek 

 

 Az ózonos tisztításnak az a lényege, hogy egy ózongenerátor segítségével rendkívül instabil ózonmolekulákat juttatnak a rendszerbe. Mivel az ózon (O3) felezési ideje nagyon rövid, és minden vágya, hogy újra oxigén lehessen, az extra oxigénatom reakcióba lép a szennyeződésekkel és az oxidáció során megköti azokat. Mivel szinte mindent oxidál, hatékony védelmet nyújt a vírusok, a penészgombák és a szagokért felelős baktériumok ellen. Hatezerszer hatékonyabb fertőtlenítőszer, mint a klór. További előnye, hogy mivel nem vegyszer, semmilyen káros anyagot nem hagy az autóban.

 

Az eljárással nem csak a gépkocsi szűrőberendezését tisztíthatjuk meg szétszerelés nélkül, egyben az utastér fertőtlenítése is megtörténik és az újra szag-, vírus- és baktériummentes lesz.

 

Ezt az eljárást minden szervizbe érkező gépkocsin elvégezzük, rendkívül kedvezményes áron, 4.000,-Ft + ÁFA összegért. A részletekről kérem érdeklődjön munkafelvevő kollégáinknál.

Köszönjük.

 

Telephely

Szervíz-igény

Személyes adatok

Az Ön üzenete

facebookTalálkozzunk facebookon!