4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (42) 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 00

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 77

Eredeti alkatrészek.

Természetes választás. Válasszon mindig eredeti alkatrészeket.

Senki sem ismeri úgy az autóját, mint mi, senki sem ismeri ennyire minden részletét. Az eredeti Fiat, Alfa Romeo, Lancia és Fiat Professional alkatrészek garantálják a biztonságot, megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet.

 

Az eredeti alkatrész a természetes választás.

 

Amikor az utasfülkén belüli komfortra gondolunk, gyakran elfelejtünk olyan fontos tényezőket, mint a levegő minősége, a világítás, vagy a zajszint, melyek pedig alapvető fontosságúak a biztonságos és pihentető utazáshoz. Olyan alkatrészek, mint az utastér levegőszűrők (melyeket évente kell cserélni), az izzók és légszűrők nagy fontossággal bírnak, hiszen segítségükkel könnyebben lélegzünk, tisztábban látunk és jobban élvezzük az utazást. 

KOMFORT szempontjából a következő gyári alkatrészek a legfontosabbak:: utastér levegőszűrő, szélvédő, izzók, felfüggesztések.

 

UTASTÉR LEVEGŐSZŰRŐ

PONTOS MEGHATÁROZÁS

A gyári utastér levegőszűrő védelmet biztosít a pollenek, a por és más szennyező anyagokkal szemben. Ily módon jó minőségű levegőt és egészséges, kényelmes utazókörnyezetet biztosít.

 

MIÉRT VÁLASSZON EREDETI UTASTÉR LEVEGŐSZŰRŐT?
Az eredeti utastér levegőszűrő kiváló minőségű, szigorúan ellenőrzött és olyan magas szűrőhatékonyságú anyagokat tartalmaz, melyek kimagasló megbízhatósággal működnek akár szélsőséges időjárási körülmények között is.

A következőket garantálja Önnek:
-Pollenek, por, szálló por, szénmaradványok, szennyező anyagok elleni védelem. Amennyiben a szűrő nem működik megfelelően, a szennyező anyagok felhalmozódnak az utasfülkében, fejfájást, rossz közérzetet és allergiás reakciókat okozva. 
-Tisztább szélvédő, nagyobb vezetési biztonság. Az elhasználódott utastér levegőszűrő, melyet nem cseréltek ki idejében, hozzájárulhat az üveg párásodásához, mely akadályozza a megfelelő kilátást.
-A hűtő-fűtő-, illetve légkondicionáló rendszer védelme. A rendszerben felhalmozódott lerakódás kellemetlen szagot is okozhat, ezen kívül megrövidíti az alkatrészek élettartamát és hatékonyságát, ezzel növeli a karbantartás szükségességét.

Ne feledje évente vagy 15.000 km-enként cserélni az utastér levegőszűrőt: a csere rendkívül gyors és egyszerű, amennyiben egy hivatalos márkaszervizben végzik.

 

SZÉLVÉDŐ

PONTOS MEGHATÁROZÁS

A szélvédő az autó elején található ablaküveg.A MEGFELELŐ MŰKÖDÉS HÁTTERE
Egy eredeti gyári szélvédő jobb minőségű, mint az Európai ECE R43-as szabvány által előírt alkatrész. Ez azért fordulhat elő, mert a láthatóságra és stílusra vonatkozó vizsgálatok és ellenőrzések a szélvédő teljes felületére kiterjednek, nem csak az üveg középső részére. Az innovatív anyagok felhasználásának köszönhetően a gyári szélvédők maximális hő (belső hőmérséklet-csökkentés) és akusztikai komfortot nyújtanak (utasfülke zajszint-csökkentés).

MIKOR KELL CSERÉLNI?
A legkisebb repedés észlelésekor azonnal keresse fel márkaszervizét, hogy a szélvédőt megvizsgálják, és amennyiben szükséges cseréljék.

Válasszon mindig gyári alkatrészeket, mert azok állapotát a gyártó garantálja, biztonságosabbak, a legjobb minőséget képviselik és tartósabbak (hiszen szigorú teszteknek feleltek meg), ezen kívül környezetbarát megoldást is jelentenek.
Az eredeti alkatrészek ugyanazt a teljesítményt garantálják, mint egy új autó alkatrészei.

 

IZZÓK

PONTOS MEGHATÁROZÁS

A gépkocsikban található izzókat kifejezetten gépjárművekhez tervezik. Lehetnek hagyományos vagy halogén izzók, gáztöltésüek, vagy a legújabb generációs LED fényforrások. Megfelelnek ez ENSZ-EGK előírásoknak, mely a teljes rendszer cserélhetőségét biztosítja, ezáltal a megfelelő teljesítményt is garantálja.A MEGFELELŐ MŰKÖDÉS HÁTTERE
Az eredeti izzók tartósabbak és jobban szórják a fényt az izzó megfelelő elhelyezkedésének és csatlakozásának köszönhetően. Ez biztonságos látási körülményeket nyújt a vezetőnek és a közlekedés többi résztvevőjének is. Minden izzó meg kell, hogy feleljen a szabványoknak (különösen az ECE R37-es szabványnak); ezen kívül az autógyártók kifejlesztették saját előírásaikat is, melyek szigorúbbak a szabványoknál. Nem gyári termék használata, mely nem felel meg az eredeti Fiat előírásoknak, az izzó komoly meghibásodását vonhatja maga után, mint pl. rövidebb élettartam, az izzó felrobbanása, más járművek vezetőinek elvakítása. A szabványok be nem tartása és a felsoroltak elégtelen világítást eredményezhetnek. Nem engedélyezett izzók használata pénzbírságot von maga után.

MIKOR KELL CSERÉLNI?
Az izzók viszonylag gyorsan elhasználódó termékek, ezért élettartamuk végén ki kell őket cserélni. A fényszórók esetében mindig javasoljuk a páros cserét, hogy biztosítsuk a világítás egységességét. Az izzók hatékonysága idővel csökken: az izzószál elhasználódik, párologni kezd és lerakódik az izzó üvegborításán. A piszkos üvegek hatékonysága csökken. Az izzók nagyon érzékenyek a feszültség ingadozására: 1%-os feszültségváltozás 12-15%-al csökkentheti az izzó élettartamát.

Válasszon mindig gyári alkatrészeket, mert azok állapotát a gyártó garantálja, biztonságosabbak, a legjobb minőséget képviselik és tartósabbak (hiszen szigorú teszteknek feleltek meg), ezen kívül környezetbarát megoldást is jelentenek.
Az eredeti alkatrészek ugyanazt a teljesítményt garantálják, mint egy új autó alkatrészei.

 

LENGÉSCSILLAPÍTÓK

PONTOS MEGHATÁROZÁS

A lengéscsillapítók az úttartáshoz alapvetően fontos alkatrészek, hiszen ezek biztosítják az autó megfelelő tapadását, csökkentik a rezgést és a kilengéseket, melyeknek a felfüggesztés ki van téve.

 

A MEGFELELŐ MŰKÖDÉS HÁTTERE
Az eredeti lengéscsillapítók optimális kapcsolatot biztosítanak a felfüggesztés és az útburkolat között. Segítségükkel jobb úttartást(kifarolás, kicsúszás nélkül), jobb fékteljesítményt és nagyobb vezetési komfortot érhetünk el (kevesebb zaj és vibráció tapasztalható az utasfülkében, valamint az út jobb megvilágítása), ráadásul a kerekek is kevésbé használódnak el. Az eredeti lengécsillapító rendszer nem csupán biztonságos vezetést és a jármű megfelelő reakcióját garantálja kanyarodás és fékezés esetén, hanem biztosítja a jármű alapvető alkatrészeinek védelmét, beleértve a kormányművet, a kerékagy csapágyat, a kormányösszekötőket és a kerekeket.

MIKOR KELL CSERÉLNI?
A lengéscsillapítók alapvető fontosságú biztonsági alkatrészek, tehát rendszeres felülvizsgálatuk javasolt különösen kifarolás, tompa hangok, vagy a jármű abnormális pattogása esetén. Javasoljuk továbbá, hogy párban cserélje őket a jármű teljesítményének és biztonságának növelése érdekében.

Válasszon mindig gyári alkatrészeket, mert azok állapotát a gyártó garantálja, biztonságosabbak, a legjobb minőséget képviselik és tartósabbak (hiszen szigorú teszteknek feleltek meg), ezen kívül környezetbarát megoldást is jelentenek.
Az eredeti alkatrészek ugyanazt a teljesítményt garantálják, mint egy új autó alkatrészei.

 

HAJTÓSZÍJAK

PONTOS MEGHATÁROZÁS

A motor egyik alkatrésze, egy olyan gumielemekből álló szíj, mely nagyfokú ellenállással rendelkezik. A szíj V-alakú részt vagy részeket tartalmazhat, bordázatától és a terhelés nagyságától függően.

 

A MEGFELELŐ MŰKÖDÉS HÁTTERE
Ez a szíj továbbítja a főtengely mozgását a többi kiegészítő alkatrészhez, mint pl. a légkondícionáló berendezés, a kormányszervo szivattyúja, a generátor, a kompresszor, lehetővé téve így azok beindítását és működését. A kapcsolódó alkatrészek száma és típusa, valamint az üzemi hőmérséklet olyan tényezők, melyek legtökéletesebb, legmegbízhatóbb, csendes működését és pontos illeszkedését az eredeti, gyári vezérműszíj tudja biztosítani a kimagaslóan ellenálló anyagok felhasználásának köszönhetően. 

MIKOR KELL CSERÉLNI?
A hajtószíj rendszeres, 60.000 km-enkénti ellenőrzése segít abban, hogy a jármű kiegészítő felszerelései tökéletesen működjenek. A jármű kiemelten gyakori használata esetén ellenőrizze a hajtószíjat gyakrabban. A hajtószíj feszességének ellenőrzése is fontos - 30.000 km-enként, vagy 24 havonta - az alkatrész megfelelő működésének biztosítása érdekében. Cseréjét általában 90.000 km megtétele után javasoljuk, és mindig a Kezelési Útmutatóban leírtak alapján kell történnie.

 

Autóját csak az ismerheti igazán, aki gyártotta. A Fiat, Alfa Romeo, Lancia és Fiat Professional alkatrészek garantálják a biztonságot, megbízhatóságot, a teljesítményt és a kényelmet. Az eredeti alkatrészek az autók tervezésével együtt, magas minõségi követelmények szerint kerültek kifejlesztésre.

 

Telephely

Személyes adatok

Az Ön üzenete

facebookTalálkozzunk facebookon!