4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (42) 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 00

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 77

MAZDA EUROPE SERVICE

MAZDA EUROPE SERVICE

 

Hogy Ön és járműve biztosan célhoz érjen  Európaszerte!

 

Elköteleztük magunkat, hogy Mazdája számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szakembereinket ezért képezzük közvetlenül a Mazdánál, ezért használunk kiváló minőségű alkatrészeket, és ezért adunk garanciát minden felhasznált alkatrészre. Ennek eredménye a fokozott megbízhatóság, a nagyobb biztonság, a megnövelt érték, és a vezetés örömének valódi élménye.

 

Mazda Europe Service - ha segítségre van szüksége

Új Mazda gépkocsi vásárlása esetén, illetve amennyiben Mazda gépkocsija éves karbantartását bármely, a Mazda Motor Hungary Kft. szerződéses partnereként működő, hivatalos Mazda márkaszervizben végezteti el (a Mazda karbantartási előírásainak megfelelően, eredeti Mazda alkatrészekkel), akkor jogosulttá válik a MAZDA EUROPE SERVICE szolgáltatásainak igénybevételére.

 

A MES szolgáltatás kizárólag a Magyarországon forgalomba helyezett Mazda gépkocsikra vonatkozik, és Európa szinte valamennyi országában elérhető, gépjárműve műszaki meghibásodása, vagy baleset során történő megrongálódása esetén, 12 hónapig, vagy a következő esedékes éves karbantartásig (amelyik előbb bekövetkezik).

 

A MES által biztosított segélyszolgálat meghosszabbítható. Ehhez nem kell mást tennie, mint Mazda gépkocsijának éves karbantartását egy hivatalos Mazda márkaszervizben kell elvégeztetnie. A szolgáltatás meghosszabítására az első forgalombahelyezéstől számított 10 évig van lehetőség.

 

Hogyan működik?

Amennyiben gépkocsija műszaki meghibásodás, baleset, vagy egyéb ok következtében üzemképtelenné válna, nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni a Mazda Europe Service segélyközpontjával. A segélyközpont a nap 24 órájában rendelkezésére áll, vasárnap és ünnepnapokon is elérhető. Hívását követően a MES haladéktalanul megszervezi a szükséges segítséget, és néhány percen belül visszahívja Önt.

 

További részletekért forduljon hivatalos Mazda márkaszervizeinkhez.

 

 

Telephely

Szervíz-igény

Személyes adatok

Az Ön üzenete

facebookTalálkozzunk facebookon!