4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (42) 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 00

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 77

Az AUTÓMÉRY KFT a hazai autókereskedelem és szervízszolgáltatások területén, immár 26 éves múlttal rendelkező vállalkozás, a régió autópiacának egyik meghatározó szereplője, mely társaság képes stabilan és színvonalasan kiszolgálni partnereit és ügyfeleit.

Az AUTÓMÉRY KFT immár 7 márka kínálatával tudja kiszolgálni ügyfeleit értékesítés, szerviz, és karosszéria javítás területein egyaránt

Az AUTÓMÉRY KFT karosszéria- és fényező műhelye a legkorszerűbb technológiával felszerelt, igazi profi munkára alkalmas üzem Nyíregyházán és Debrecenben.

Magasan képzett szakembereink munkáját komplett mérőrendszerrel ellátott húzatópaddal, speciális célszerszámokkal felszerelt karosszéria-, lakatos műhely szolgálja. A gépkocsik fényezésének elõkészítése speciális, helyi elszívásos, pormentes Blowtherm elõkészítõ zónákban, elsõ osztályú Nexa Autocolor festéselõkészítõ rendszerrel történik. A gépkocsik fényezése, lakkozása, légmentesen zárt, pormentes, elszívásos Blowtherm kabinban zajlik. A munkálatokhoz a gyári festékkel megegyezõ minõségû, világhírű Nexa Autocolor gyár festékeit alkalmazzuk, melyek vizesbázisúak, így kiemelt hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre.

A gépkocsik karosszéria javításain túl segítséget nyújtunk az alábbiak szerint:

Teljeskörű biztosítási ügyintézést vállalunk az összes biztosító társaságnál, amennyiben van jogalapi visszaigazolás és fedezet. Önálló kárfelvételi és pótszemle joggal rendelkezünk, az Allianz Hungária Biztosító Zrt, illetve a Generali Providencia Biztosító Zrt -nél.

A javítások idejére - igény esetén - kedvezményes áron cseregépkocsit tudunk biztosítani. Nyíregyházán belüli karosszéria javítás esetén a szállítást ingyenes vállaljuk. A gépkocsik helyszínrõl történõ elszállításáról, mentésérõl éjjel-nappal gondoskodunk saját járművel.

Telephely

Szervíz-igény

Személyes adatok

Az Ön üzenete

Hírek / Újdonságok

   Fiat

Karbantartás
Karbantartás csomagjaink Önnel együtt gondoskodnak autójáról, azoknak az ellenőrzéseknek és beavatkozásoknak köszönhetően, melyeket úgy terveztünk, hogy autója a legjobb teljesítményt érje el, míg Ön a kormánynál ül.

60 éves örökifjú
Vannak napok, amelyeket jól meg kell emlékezni, olyan pillanatok, amelyek rövid vagy akár hosszú távon is bizonyítják forradalmi hozzáállásunkat. Az egyik ilyen dátum, amely kétségkívül megszabadult a homálytól, 1957. július 4.rnrn

40 éves a Panda
A 80-AS ÉVEK STÍLUSÁBAN ÜNNEPELJÜK A 40 ÉVES PANDÁT

   Alfa Romeo

Alfa Romeo innováció és technológia
Egy igazi Alfa Romeo legfontosabb alkotóeleme az érzelem. Ez a valódi jelentése az “Az érzelmek működési elve” szlogennek: olyan vezetési élmény biztosítása, mely jócskán túlmutat a mérhető adatokon. A modell csúcstechnológiával és innovatív megoldásokkal gazdagon ellátott mérnöki munka eredménye, melynek célja a páratlan vezetési élmény elérése. Ez több mint száraz kalkuláció: ez egy érzés, olyan, mint az igazi szerelem. Mondhatjuk azt is, hogy irracionális, zsigeri, energetikus és váratlan. Olyasmi, amit érdemes személyesen kipróbálni.

AZ ALFA ROMEO SZELLEM
Hihetetlen teljesítményének köszönhetően egy egész generáció esett szerelembe már az első Alfa Romeo modellel. Sikere azóta is töretlen, mindent rekordot megdönt, hiszen az Alfa Romeo már a kezdetektől a folyamatos technikai fejlődés és vezetési élmény szimbóluma az autós rajongók számára

AZ ÉRZELMEK TÖRTÉNELME Alfa Romeo. A legenda folytatódik.
A TÖRTÉNET AMELY INSPIRÁLTA AZ AUTÓS TÖRTÉNELMET

Boldog 50-et Rákóczi Ferinek!
Rákóczi Feriről rengeteg mindent lehet mondani: tehetséges üzletember, remek műsorvezető, de ami számunkra a legfontosabb, hogy hatalmas Alfa Romeo rajongó. Ha valaki beírja a Youtube keresőjébe, hogy “rákóczi alfa” rengeteg olyan tartalmat talál majd, melyekben Feri Alfája iránt érzett imádatáról mesél.

   Fiat Professional

Fiat Talento XL Furgon
A Zseniális szállítórnrnRengeteg extrával nettó 5 799 000 Ft

Fiat Ducato Dupla Kabin
rnKlímával, gyári platóval, kar- és deréktámaszos vezetőüléssel, valamint 7 személyes utaskabinnal.

Fiat Fiorino Rocker
Fiat Fiorino Rocker nettó 3 199 000 Ft! *rnBárhová is vezessen útja, a Fiorino készen áll a kihívásokra.

Fiat Dobló Cargo START
rnDobló Cargo START, sokoldalú, erős és fürge. A legjobb munkatárs, akivel szívesen indul neki a napnak.

   Mazda

Vadonatúj Mazda CX30
A VADONATÚJ MAZDA CX-30rnFEDEZZE FEL A MOZGÁS SZABADSÁGÁT

MAZDA MX30
MINDENNAPI IGÉNYEIHEZ TERVEZVErnrnISMERJE MEG A VADONATÚJrnMAZDA MX-30-AT

Új Mazda Skyactiv-X
SKYACTIV-Xrn rn rnX = A KÉ­PES­SÉG, HOGY AZ AUTÓ MÁS LE­GYEN, MINT A TÖB­BI

Miért a Mazda?
EGYSÉGBEN AZ AUTÓVALrnJINBA ITTAI

   Hyundai

A Hyundai Kona Electric
DIZÁJN, TECHNOLÓGIA, ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS: SZÉLES KÖRBEN ÚJULT MEG A KONA ELECTRIC

SANTA FE
A HYUNDAI MOTOR BEMUTATJA A PRÉMIUM MEGOLDÁSOKBAN BŐVELKEDŐ ÚJ SANTA FE MODELLT

I20 N
A HYUNDAI MOTOR BEMUTATTA LEGÚJABB NAGYTELJESÍTMÉNYŰ MODELLJÉT, A VADONATÚJ HYUNDAI I20 N-T

Elektromobilitás
A HYUNDAI MOTOR GROUP AZ ÉLMEZŐNYBEN LÉP ÁT AZ ELEKTROMOBILITÁS KORÁBA A KIFEJEZETTEN VILLANYMOTOROK SZÁMÁRA KIFEJLESZTETT ‘E-GMP’ PADLÓLEMEZZEL

facebookTalálkozzunk facebookon!