4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (42) 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 00

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 77

Vadonatúj Mazda CX30

 

A VADONATÚJ MAZDA CX-30

FEDEZZE FEL A MOZGÁS SZABADSÁGÁT

Nem számít, hogy a városi dzsungelben vagy a kanyargós országúton vezet, a vadonatúj Mazda CX-30 mindkét világban a legjobbat nyújtja. Egy autó, amely a kupé áramvonalasságát ötvözi a SUV merész robusztusságával – dinamikus teljesítményt, fantasztikus vezetési élményt és kiváló kényelmet és biztonságot nyújt.

 

MIN­DEN, AMI­RE SZÜK­SÉ­GE VAN, HOGY EL­JUS­SON BÁR­HO­VÁ, BÁR­MER­RE TART

Amikor az ember az életben továbblép, kell egy autó, ami vele tart. Egy autó, amely a kupé áramvonalasságát ötvözi a SUV merész robusztusságával. Kívül elég kicsi ahhoz, hogy a városban könnyen manőverezzen, belül pedig elég tágas a hosszabb utakhoz is. Egy autó dinamikus teljesítménnyel, amellyel valóban öröm az utazás, a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban. 

AZ ÖN ÉLE­TÉ­HEZ TER­VEZ­VE

A vadonatúj Mazda CX-30 kívül-belül egyszerűen szép – a karosszéria áramvonalas kialakításától kezdve a belső tér lenyűgöző kidolgozottságán át az innovatív technológiáig, amely az egész autó alapját képezi. Mindezek az Ön életstílusának kiegészítői, és olyan atmoszférát teremtenek, amelyben minden utazás igazi öröm.

TELJES CSATLAKOZTATHATÓSÁG

EGY ÉRINTÉSSEL KAPCSOLÓDHAT

A Mazda Connect segítségével könnyedén hozzáférhet az okostelefonja alkalmazásaihoz, miközben a vezetésre tud koncentrálni. USB-videó és -lejátszás funkcióval rendelkezik, így Önnek és utasainak útközben sem kell lemondaniuk a szórakoztató tartalmakról.

AZ ÜRES TÉR SZÉP­SÉ­GE

A világos és tágas belső tér kialakítását ez az alapelv vezérelte. Ezt nevezzük Japánban „Yohaku”-nak. Kényelmes helyet biztosít öt ember számára, nagyobb mozgásteret kínál, és az utazók számára zavartalan kommunikációt tesz lehetővé – miközben kiváló rálátást biztosít a környezetre. Ugyanez a filozófia vezérelte a csomagtér rugalmas kialakítását, amelyben bőséges hely áll rendelkezésre a csomagok számára. 

 

facebookTalálkozzunk facebookon!