4405 Nyíregyháza, Debreceni út 215.

ertekesites.nyir (KuKaC) automery.hu
szerviz.nyir (KuKaC) automery.hu
alkatresz.nyir (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (42) 249 930
Mobil: +36 (20) 520 60 60
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 00

4032 Debrecen, Füredi út 106.

ertekesites.deb (KuKaC) automery.hu
szerviz.deb (KuKaC) automery.hu
alkatresz.deb (KuKaC) automery.hu

Telefon: +36 (52) 533 353
Mobil: +36 (20) 520 70 70
Munkafelvétel: +36 (20) 999 06 77

Miért a Mazda?

 

 

JIN­BA IT­TAI

LÓ ÉS LOVASA, AUTÓ ÉS VEZETŐJE

Ha Mazdát vezet, minden alkalommal mosollyal az arcán autózik. A mi autóink sokkal többről szólnak, mint eljutni A-ból B-be; kialakításuknak és felépítésüknek köszönhetően az autózás hamisítatlan örömét biztosítják.

 

TECH­NO­LÓ­GIA

A HAMISÍTATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNYRE TERVEZVE

Fáradhatatlan technológiai kutatás-fejlesztési tevékenységünk nemcsak a biztonság és a teljesítmény növelését tűzte ki célul, hanem szeretnénk, ha a vezetés örömteli, az irányítás pedig nagyszerű érzés lenne vezetés közben.

 
 

INNOVÁCIÓ

SKYACTIV-X, A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ

A Mazda forradalmian új motorja, a Skyactiv-X elhozta a jövőt. Fontos lépés ez az ideális belsőégésű motor kifejlesztésében, miközben az emberek életét a vezetés örömével gazdagítja, és gyönyörű bolygónkat is védi.

 

DI­ZÁJN

KODO – A MOZGÁS LELKE

Úgy gondoljuk, hogy egy autónak fel kell kavarnia az érzelmeket, meg kell dobogtatnia a szívet még az előtt, hogy a vezető beülne a kormány mögé. Ez A mozgás lelke tervezési filozófiánk.

 
 

ÖSSZESZERELÉSI MINŐSÉG

KÉZZEL FORMÁLT ÉS KÉZRE ÁLLÓ

Semmi sem helyettesítheti az emberi kéz ügyességét és az emberi érintés erejét a Mazda tervezésekor. Agyagmodellezőinknek 20 évnyi képzésre van szükségük ahhoz, hogy az ötleteket életnagyságú modellekké alakítsák. Az autóinkat átható KODO – A mozgás lelke formavilág viszont a másodperc töredéke alatt magával ragad.

 

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A SZOKVÁNYOS ÖSSZKERÉKHAJTÁS MÁR NEM ELÉG

Amikor az útviszonyok és az időjárási körülmények nem ideálisak, akkor Ön teljes kényelemre és kontrollra vágyik. Az i-Activ összkerékhajtású rendszer 27 érzékelővel egy másodperc alatt 200 alkalommal ellenőrzi az útviszonyokat. Bármilyen felületen, bármilyen időjárásban bízhat a tökéletes tapadásban, és megtapasztalhatja a vezető és az autó közötti tökéletes harmóniát.

 

I-ACTIVSENSE

TELJES KÖRŰ VÉDELEM

Innovatív i-Activsense technológiáink teljes körű védelmet nyújtanak a nem látható veszélyekkel és kockázatokkal szemben. Akár sűrű forgalomban, hosszú, egyenes úton vagy éjszakai úton vezet, kamera- és érzékelőrendszereink zökkenőmentesen működnek együtt a biztonság érdekében, így a vezetés örömét maximálisan kiélvezheti.

 

facebookTalálkozzunk facebookon!